Tak się wgłębiłam w to zdjęcie i najbardziej gryzie mnie tu hakone i miodunka. Bo ta wietlica to mi nawet pasuje do tiarelli (srebro wietlicy współgra mi z kwiatem tiarelli, a ciemne żyłkowanie tiarelli pasuje do ciemnego wietlicy) - chyba, że jestem ślepa i widzę kolory, których nie ma
ta tojeść rośnie u mnie w cieniu i dobrze sobie radzi, dąbrówkę mam i w słońcu i w cieniu, żurawki w zależności od odmiany lepiej lub gorzej tolerują brak światła
Asia, tempo Twojego wątku jest naprawdę zabójcze. Wieczorem nie mogę nadgonić całego dnia a mam jeszcze zaznaczone inne wątki. Fajnie się u Ciebie dzieje i ładne zdjęcia robisz
Tak, wszystko to prawda, a miodunka mocno daje po oczach
Już sprawdziłam i ta wietlica bardzo dobrze pasuje do ciemnych bordo/fioletów i zimnych różów. Teraz pozostaje mi tylko znaleźć dla niej dobrą miejscówkę. Myślisz że na kwaśnej będzie jej dobrze?
Bardzo mnie to cieszy - zasłoni brzydką część gospodarczą i łysy pień świerka
Jesteś pewna? Nie przypominam sobie tej nazwy a ta roślina, którą pokazała Gosia wygląda bardzo podobnie do tego, co mi wyrosło na rabatce.
Super! rewelacja. Dokładnie o to chodziło. Jutro citronelka przelatuje pod hostę