Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

natka098 12:51, 31 lip 2016

Super ta metamofoza i ogrom pracy włożony. Co to jest to po lewej strony rabaty z tymi wystającymi tyczkami?
Marzenaka 13:01, 31 lip 2016

Niezła zmiana. Musiała dużo pracy tam włożyć ale warto było. Roślinki urosną i to szybciej niż myślisz. Ja nie mogę uwierzyć jak mi niektóre od tamtego roku urosły! Muszę dzielić albo i przesadzać...
Gruszka_na_w... 15:14, 31 lip 2016

Makusia napisał(a)
A teraz specjalnie dla HAni niewidzialne koło w kolorze żółtym

Dziękuję Pięknie wykancikowałaś kole brzózek. Droga Pani- front zaczyna wyglądać Kawał dobrej roboty!
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
roma2 19:07, 31 lip 2016

Uśmiechniętą paszczę tylko wysyłam. W tygodniu będę miała więcej czasu (chyba), na zaglądanie. I... nie ściemaniam z wiekiem . Piesa użyłam do zasłony defektów urodowych. Buziaki
OlgaKol 19:32, 31 lip 2016

Spora rabata wyszła teraz tyko czekać aż wszystko podrośnie - będzie super
Makusia 08:29, 01 sie 2016

Wiklasia masz rację, że choiny rozjechane, choć trzy osoby patrzyły czy równo sadzę, i wszystkie zgodnym hurem twierdziły, że idealnie
Ostatecznie linia tam będzie nie prosta, a liniowa linia zaokrąglona więc może się wpasują i przyjmijmy, że był to zabieg celowy

Johanka widziałam Twój notatnik- bardzo sprytnie i pamiętaj Dziewczyno- "idź i nie grzesz więcej!"

Beatko pomysł przedni, ale kto, jak nie Ty wymyśli wynalazki do równania terenu, znaczniki itp.? Wszak potrzeba Matką wynalazków

Basiu, Dominiko, Moniko- dziękować Wam bardzo i też mam nadzieję, za rok o tej porze rozróżniać poziomy na okularowej

Iwi u mnie ostatnio pada po dwa razy na dobę- już woda nie siąknie, ale o rodki to ja się bojam jak na urlopie będę- wprawdzie Sąsiadka ma doglądać, więc mam nadzieję, że wszystko się uchowa...
Makusia 08:31, 01 sie 2016

natka098 napisał(a)
Super ta metamofoza i ogrom pracy włożony. Co to jest to po lewej strony rabaty z tymi wystającymi tyczkami?

To choina kanadyjska, wzbudzająca wiele emocji, podejrzewana o bycie jeddeloh, pionizowana w celu sporządzenia przewodnika
Makusia 08:31, 01 sie 2016

Marzenaka napisał(a)
Niezła zmiana. Musiała dużo pracy tam włożyć ale warto było. Roślinki urosną i to szybciej niż myślisz. Ja nie mogę uwierzyć jak mi niektóre od tamtego roku urosły! Muszę dzielić albo i przesadzać...

O Marzenko...zanim ja będę musiała dzielić, to trochę wody upłynie...cierpliwość jednak mam nadzieję, że popłaci
Makusia 08:32, 01 sie 2016

roma2 napisał(a)
Uśmiechniętą paszczę tylko wysyłam. W tygodniu będę miała więcej czasu (chyba), na zaglądanie. I... nie ściemaniam z wiekiem . Piesa użyłam do zasłony defektów urodowych. Buziaki

Dobra, dobra- jakiś fenomen- wszystkie się odmładzają, a Koleżanka na siłę lat sobie dodaje
Makusia 08:33, 01 sie 2016

OlgaKol napisał(a)
Spora rabata wyszła teraz tyko czekać aż wszystko podrośnie - będzie super

Dziękuję, bardzo się cieszę, że efekty Ci się podobają- każdy czasem lubi komplementy, choć ja się czerwienię za każdym razem