Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

ryska 21:05, 22 maj 2017

No i fajnie wyszły nasadzenia w donicy. Jak chcesz, żeby Ci coś z niej zwisało to może to być tojeść rozesłana
roma2 21:06, 22 maj 2017

O wszystko mogłabym Cię podejrzewać, ale nie o to, że się czegokolwiek i kogokolwiek boisz . Fajnie jest (ale wiesz...co znaczy zdanie kogoś co się ciągle miota sam ogrodowo). Podlewać będziesz koneweczką, czy masz jakiś automacik?
patrycja 21:22, 22 maj 2017

Ale fajnie wyszła Ci donica
Brawo, brawo
mirkaka 21:56, 22 maj 2017

Makusia napisał(a)
Inka ja jak typowy Polak- "nie pokazuj!", no to właśnie, że pokaże!!!

I taka mała niepodzianka-głównie dla mnie
Liche to, ale kfffiotkí zrodziło

A na koniec niespodzianka dla Kogoś- ten Ktoś będzie wiedział

Rodek zdrowo wygląda tylko jakby miał sucho, podle go szerzej. Tak blisko żurawki przy rh, nie boisz się opuchlaków?
Donica świetna, a drewutnia podobna do mojej
Makusia 22:16, 22 maj 2017

Natka dzięki Jak widzę wysmakowane połączenia z Waszych ogrodach, to patrzę na swój i sobie myślę, że to taki schabowy, ziemniaki i mizeria-w dodatku kotlet trochę spalony

Reniu coś opadającego mnie kusi, ale mam styropian 10 cm i w zasadzie nie bardzo jest gdzie, a już bym chciała i wiszące i trawę, więc muszę jednak ćwiczyć silną wolę, żeby nie pójść w chiński dywan

AnnaCh 22:18, 22 maj 2017

A ja tam lubię schabowe i mizerię
Fajnie wyszło wiesz No i rodek Ci zakwitł
roma2 22:19, 22 maj 2017

Makusia napisał(a)
Natka dzięki Jak widzę wysmakowane połączenia z Waszych ogrodach, to patrzę na swój i sobie myślę, że to taki schabowy, ziemniaki i mizeria-w dodatku kotlet trochę spalony

Czasem lubię nawet!
Makusia 22:20, 22 maj 2017

Roma, koneweczka-donica przy samym kraniku na szczęście. Zresztą podlewać lubię- nigdy mi nie przeszkadzało latanie z wężem po ogrodzie
Fajnie, że się pojawiłaś- brakowało mi Ciebie

Pati fajnie, że Ci się podoba Dumna jestem z tej donicy o tyle, że powoli ten pomysł podrzucony przez Iwi zrealizowałam i donica jako donica i jako koncept podoba mi się bardzo!
Makusia 22:24, 22 maj 2017

mirkaka napisał(a)

Rodek zdrowo wygląda tylko jakby miał sucho, podle go szerzej. Tak blisko żurawki przy rh, nie boisz się opuchlaków?
Donica świetna, a drewutnia podobna do mojej

Wyobraźnia laika- w ogóle nie przyszło mi do głowy, że opuchlaki zajadają się w żurawkach
Co do rodków, napisałam podobno 22 punkt "jak zabić rodka"...tak się starałam, a niestety nie wyszło. To, że kwitnie, to chyba chodzi o to, że podobno rodki reagują z dużym opóźnieniem pokazując, że jest im źle. Ten jest od początku wiosny taki, jakby brakowało mu wody, mimo, że go podlewam codziennie
Makusia 22:26, 22 maj 2017

Aniu, Romka- no ja też nie pogardzę ale od razu mi się kojarzy niedziela i odgłos ubijanych kotletów w całym bloku