Natka 4 tony to nie jest tak dużo- pierwsze 4 tony poszły na jedną rabatę i zostało wspomnienie

Czas sobie przypomnieć

W dodatku sąsiedzi u siebie podwyższyli sporo poziom dorównując grunt do basenu i jeśli ja nie podniosę u siebie, to mnie zaleje
Kasiu może to jest metoda, żeby spojrzeć na chwasty jak na bliźniego swego?
Pati w zeszłym roku było 16 ton, więc jakieś cztery??? Robię "phi!"
Renatko pracuje się i owszem, ale czy poważnie?

Grunt żeby efekty były zadawalające
Paulinko zamierzam zrobić z przechowalnika rabatę- jutro wrzucę zdjęcia o którą cześć mi chodzi. Postaram się też złapać na zdjęciu różnice poziomów pomiędzy moją działka, a działką sąsiadów. Wysoko jest...
HAniu melduje, że tulipanowiec wsadzony oraz prze i rozsadzone żurawki- sztuk trzy- które dały sztuk 12. Posądziłam je przed tujami. Zostało mi chyba 8 jeszcze wyjściowo (docelowo nie chcę myśleć...) więc dosądzę po łuku tak, jak proponowała Toszka.
Trawą wysypuje hortensjową i tył. Rosną- może mniej, ale wredne to i nawet przez trawę się przedostaje. Nie wygląda to zbyt uroczo niestety, zwłaszcza jak rabaty pustawe, a na nich siano żółto- brązowe...
Elu mnie te 5 lat mierzi w tym znaczeniu, że już dawno mogłam być na tym etapie, co teraz i z tych pięciu ze trzy zaoszczędzić