Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Kasia_CS 07:40, 15 cze 2017

Makusia napisał(a)

Dam znaka dam
Daje znaka-uszczykiwać można, jak wypuści dwie pary listków-będzie gęściejsza

Znak odebrany czyli swoje dobrze dziabnęlam
AngelikaX 13:57, 15 cze 2017

Makusia napisał(a)

Angelika, no więc obserwuję u siebie syndrom zapominania o robieniu zdjęć "przed" Pod brzozami nie zrobiłam zdjęcia "przed", więc nikt oprócz mnie i mojego eMa nie zauważy różnicy pomimo dosadzenia tam ze 20 host pokaźnych rozmiarów Poprawię się! (jeśli nie zapomnę)

To następnym razem przypomnę... co byś nie zapomniała... chyba, że ja zapomnę
Gruszka_na_w... 21:15, 15 cze 2017

Dopytywałam się u Małej Mi, kiedy poczuła, że ogród nabrał masy. Odpisała, że w piątym roku. U Ciebie dopiero rok minął, więc spokojnie. Za 5 lat, z powodu buszu, będziemy debatować, co trzeba wyciepać.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
polinka 21:26, 15 cze 2017

Cześć Martuś,
Warzywnik obsiany? Coś już kiełkuje?
kasja83 13:29, 19 cze 2017

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Dopytywałam się u Małej Mi, kiedy poczuła, że ogród nabrał masy. Odpisała, że w piątym roku. U Ciebie dopiero rok minął, więc spokojnie. Za 5 lat, z powodu buszu, będziemy debatować, co trzeba wyciepać.

łoooo-to se jeszcze poczekam
ogrodomaniaczka 13:46, 19 cze 2017

U Makusi dłuuuuuugi weekend
Makusia 14:52, 19 cze 2017

Długi weekend Był, ale się zakończył, więc jak po powrocie wryłam się komputer, żeby nadrobić zaległości, to właśnie wyszłam na prostą

Asiu Brzozowa, to marzy mi się na przodku- na półce, a z tyłu jeszcze długo przed planami budowlanymi wsadziliśmy w rzędzie brzozy i teraz już ogromniaste są. Posadziłam przed nimi głównie hosty, troszkę konwalii. No i za nimi są cisy-zombi

Kasiu - dziabnełaś zdecydowanie dobrze

Angelika Ja tak już mam- co sobie przypomnę, to sobie zapomnę Ale takich trzech, jak nas dwie, to na pewno któraś zapomni, a któraś przypomni Chyba, że akurat żadna nie przypomni

HAniu...5 lat??? Ja bym chciała już

Paulinko, warzywnik udało się zagospodarować początkiem maja, niedługo po Komunii Młodego Rzodkiewka już przerasta, reszta całkiem obiecująco wygląda oprócz kopru, który zaatakowały mszyce, poskręcał się biedny i żółty się robi

Kasja- w kupie raźniej

Monia, no był, był Ale co z tego, skoro się już skończył?
inka74 15:06, 19 cze 2017

Wykopki nadal przed tobą?
Makusia 15:10, 19 cze 2017

inka74 napisał(a)
Wykopki nadal przed tobą?

Ależ oczywiście
inka74 15:45, 19 cze 2017

Niemożliwa jesteś )) tak sobie dumam czy to bezpieczne teraz w pełni ulistnienia tego tulipanowca kopać. Ja śliwę ulenę załatwiłam ale i tak owocowe u mnie wylecą więc się zbytnio nie przejęłam.

Na marginesie - jak powojnik u ciebie?