Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

natka098 13:33, 24 kwi 2018

Fajna ta ścieżka Na romantyczne spacery będziecie z M chadzać nią
anna_t 13:40, 24 kwi 2018

Marta może pokaż temu szefowi zdjęcia z poprzedniej roboty. Bo skoro standard się zmienił to może i cena będzie inna?

Melduję że trawy posadzone, podzieliłam każdą na 4 i rosną koło placyku z ogniskiem. Więc o każdej imprezie ogniskowej u mnie będziesz wiedzieć dzięki piekącym uszom
Gosialuk 15:11, 24 kwi 2018

Bardzo ładnie ścieżka się zarysowała. I rabata pod oknem też ładny kształt uzyskała. Super się zapowiada.
Z panami sobie poradzisz - wierzę w to.
Zana 17:01, 24 kwi 2018

Abstrahując od fuszery jaką Ci panowie zafundowali to wyłania się coś fajnego.
Magnolia cudnie kwitnie
Kasia_CS 17:43, 24 kwi 2018

Tak, szukajmy plusów! Teraz jak już masz zarys rabat łatwiej Ci będzie sobie coś na nich wyobrazić konkretnego
inka74 18:50, 24 kwi 2018

Ja też uważam, że zarys widać rabat a to ważne a co do reszty może nie do końca się dogadaliście. Tak to bywa

Zarys bardzo fajnie wygląda i tego bym się trzymała. Teraz czeka cię wybór roślin. Rabaty duże, więc fajnie by było coś wybrać, co mało czasochłonne jest.

Rodek piękny. Cudnie kwitnie. Może na tą okularową powinnaś taką samą odmianę wybrać i wsadzić tak, jak i tu to zrobiłaś. Ewidentnie mu takie traktowanie służy...
Gruszka_na_w... 20:54, 24 kwi 2018

Makusiu, zdecydowanie dojrzewasz ogrodniczo!
Piękny rodek i urocza magnolia. Twoje trawy zapełniają ogrody innych.
Bardzo podoba mi się to, co wyłoniło się w narożniku.
Trzymam kciuki za dalsze prace.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
mrokasia 20:59, 24 kwi 2018

Może i nie posprzątali po sobie a trawy nie masz w rolce tylko w kawałkach ale jednak darni na rabatach nie ma i zarysy już są .
nie marudź
alis 21:08, 24 kwi 2018

Makusia napisał(a)

Kawałek uprzatnietej przeze mnie rabaty. Po przeciwnej stronie widać stan, który zastałam...

Pomijając niefachowość panów powiem, że masz kawał areału do obsadzenia Trzymam kciuki za dalsze prace i wybór roślin
Kasia_CS 21:14, 24 kwi 2018

Makusia napisał(a)

Tak sobie patrzę na to foto i widzę kawałek rabaty u Janki - Zagajanki ze względu na obecność klonu - może Cie natchnie do takiej minimalistycznej opcji?