Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

wiklasia 15:22, 25 maj 2018

Asia - Makadamia - ooo, te trzy IH zostawić, a dwa zostaną by gdzieś zrobić powtórzenie na innej rabacie Fajny pomysł.
makadamia 15:24, 25 maj 2018

Makusia napisał(a)
Joahanka mi się właśnie wydaje, że nie jest, więc takie Asie i Wiklasie są bardzo wskazane. Nawet taka Asia, która wciąż uparcie twierdzi, ze mogę wyjść na dach, wbić koniec cyrkla i narysować kawałek okręgu przed wykuszem, żeby było więcej, a przed siatką mniej

ale to jakiś problem jest?
makadamia 15:26, 25 maj 2018

Johanka77 napisał(a)

Asia to jest największy mieszasz umysłów i zmieniacz poglądów.

Taaak, i właśnie dlatego, jak kiedyś weszłam do jednego wątku, to jego właścicielka napisała "bałam się, że przyjdziesz"
Gosialuk 15:43, 25 maj 2018

makadamia napisał(a)

Taaak, i właśnie dlatego, jak kiedyś weszłam do jednego wątku, to jego właścicielka napisała "bałam się, że przyjdziesz"

No ja nie wiem jak można się bać.
Toszka 16:28, 25 maj 2018

AngelikaX napisał(a)
(...)
I teraz prywata do Toszki Dokształcam się z cięcia (buksy wiem, że z "R" ) - buki na stelażach mam i chciałabym to co za stelaż wychodzi pociachać... niby wiem, że lipiec - sierpien to odpowiedni czas na takie zabiegi, ale dziewczyny u mnie na wątki piszą, że tną teraz i nie trzymają się terminów... co radzisz Toszko ciachać?

Tak, formowane tnie się na bieżąco.
roma2 17:00, 25 maj 2018

Te propozycje to dla mnie kosmos projektowy. Ja prosta kobita jestem. I mnie to projektowanie przerasta. Po co derenie dostosowywać do bryły domu? To krzaczorki, które można korygować cięciem. Założeniem było zgubić roślinami pofałdowanie opaski wokół domu. Pierwszy pomysł Asi - Makadamii mi sie podoba. Dostosować nasadzenia do kształtu rabaty. Potem można wypełniacze w razie dziur zastosować przeróżne. Ale ja się nie znam.
Makusia 21:31, 25 maj 2018

Toszka cisy, o które Cię dzisiaj pytałam

lindsay80 22:50, 25 maj 2018

Fajnie Ci to Marta wychodzi, IH ładne Ci przysłali, lawenda dorodna, pomijając te wszystkie wątpliwości w kwestii sadzenia to myślę, że tak czy siak pięknie będzie

Johanka77 23:42, 25 maj 2018

makadamia napisał(a)

Hahaha!
AnnaCh 00:32, 26 maj 2018

Hmmm, właśnie wróciłam z imprezy pracowej, staram się pisać bez literówek Powiem tak, nie wiem co z tym ustawieniem, ale wiem, że derenie na tej ścianie to jest strzał w 10 Super tam pasują