Chyba wszyscy je lubią najbardziej. Bo pozwalają nam uwierzyć, że zmiany są możliwe i możemy stworzyć ogród, który będzie wywoływać tylko pozytywne emocje.
A ja pokazuję wszystko,uważam że bez sensu cokolwiek ukrywać,jeśli się oczekuje pomocy w tworzeniu ogroduteż lubię porządek i nie odnajduję się w chaosie,ale wiem że nigdy nie będę miała ogrodu jakie ogląda się na pinterście choć bardzo bym chciała...to co stworzę przy Waszej pomocy będzie moje,niepowtarzalne a radości tworzenia nie zrozumie ten komu firma wszystko zaprojektowała i wykonała!
Anetko głowa do góry,zobacz ile sami już stworzyliście i jestem pewna,że uda Ci się stworzyć ogród który będzie Twoją radością i spełnieniem marzeń
Tereso, prawdę mówiąc bałam się,że to co napisze zostanie skrytykowane, dlatego Twoje słowa sprawiły mi ogromną radość. To jak usłyszeć najszczerszy komplement. Dziękuję
Dobrze, Reniu, że to piszesz, bo mam chwie,że wydaje mi się, że wariuję. Albo, że w ogóle nie powinnam doradzac nikomu skoro u siebie nie umiem zaplanować. (choć ja to traktuję jako podrzucanie pomysłu, który oczywiście własciciel sam ocenia). I wydaje mi się,ze sporo osób podziela moje obawy i woli się nie odzywać. A szkoda. Tak jak mi kiedyś napisałas- spojrzenie kogoś zupełnie z zewnątrz, może dać nieoczekiwany efekt, o którym nigdy by się nie pomyślało. Jak moje propozycja u Ciebie z podziałem szpaleru hortensji. I mimo, że nie skorzystałas, ja nie poczułam się urażona, a kilka osób zajrzało do pinówi może komuś sie to jednak przyda. Tak myślę..
Nie chcę rozpętać jakiejś burzy, ale myślę, że osoby w Projektowaniu faktycznie są nieco bardziej otwarte jeśli chodzi o pokazywanie zdjęć. Ale po to też jsteśmy na forum, szukamy przecież pomocy. Ale mam wrażenie, że tez jesteśmy chyba bardziej otwarte na krytykę, ocenę, nie wpadamy w panikę gdy ktoś napisze, że ta czy tamta rabata mogłaby wyglądac inaczej. To oczywiście bardzo ogólna opinia, może zbyt ogólna i w Naszych ogrodach jest również mnóstwo osób, które nie oczekuja jedynie pochwał.
Ale tak jak pisałam, każdy decyduje sam i nic nam do tego