Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Jak to wszystko ogarnąć?

Jak to wszystko ogarnąć?

anulajda 09:27, 30 lis 2016

Tereniu ciepłe uśmiechy zostawiam w ten mroźny poranek
11:00, 30 lis 2016
TeresaK napisał(a)
Danusiu - bardzo, bardzo dziękuję. Nie chcę zawracać Ci głowy. Masz tyle spraw do ogarnięcia. Ale obiecuję, że gdy tylko będę potrzebować Twojej bezpośredniej pomocy będę wołać.

Danusiu, bardzo dziękuję, że zajrzałaś do Mirki. Dziewczyna na pewno będzie się cieszyć . ( Myślę, że nie będzie mi miała za złe, ze tak piszę ). Pozdrawiam.

pewnie że się ucieszyłam,buziole zostawiam
Magda70 11:20, 30 lis 2016

makadamia napisał(a)
Ooo, to ja tak mam z przepisami kulinarnymi: są w dwóch segregatorach, 10 książkach i na pintereście
A jak czegoś konkretnego potrzebuję, to i tak szukam w guglu

Haha...uśmiałam się z przepisów bo mam identycznie!
Segregator, książki, ulubione strony zapisane i pinterest.
A potem zawsze najpierw do google

17:10, 30 lis 2016
Teresko a propos żywopłotu u Pszczólki (z choiny oczywiście)w wyszukiwarce na Forum wpisz choina kanadyjska i wejdż na strone 16-tą,tam jest ten żywopłocik
17:49, 30 lis 2016
TeresaK napisał(a)
Iwonko Kochana, jesteś mądrą Kobietą. Wszystkie Twoje przemyślenia i rady wezmę sobie do serca.
Cieszę się, że zajrzysz do Mirki. Kiedy trafiłam na Jej wątek, byłam bardzo zaskoczona. Ona jest na nim sama, zrobiło mi się nawet smutno, bo widzę, że potrzebuje nas i to niekoniecznie rad, ale wsparcia. Wprawdzie od czasu do czasu ktoś parę słów napisał, ale... znowu jakieś ale, jestem nieznośna

Aaaa... a ja też rzuciłam Ci propozycję Iwonko, i tak zrobisz po swojemu. Buziak.

pierwszy raz spotkałam się tutaj z tak miłym gestem,że ktoś w swoim wątku martwi się o kogoś innego

faktycznie ,czasem czułam się samotnie w moim ogrodzie i w realu z moimi zmaganiami w tzw.terenie i wirtualnie na forum

ale sam na sam z przyrodą...to jest także fascynujące

ujełaś to w 100% adekwatnie,niekoniecznie rady a właśnie wsparcie jest bezcenne,czasem człowiek chce wiedzieć,że nie jest sam ,tak po prostu...

Parę razy miałam ochotę wątek zamknąć,ale potem stwierdziłam,że to taki mój ogrodowy pamiętnik i bedę kontynuować dla siebie,żeby mieć potem z czym porównać dojrzewający i dojrzały już ogród z tym poczatkowym,raczkującym

Z drugiej strony od początku kroczyłam własną ścieżką i nikogo o rade nie pytałam w kwestji nasadzeń,więc moze też i odzywac sie nie było po co

Naprawdę szczerze się Twoją wypowiedzią wzruszyłam
lindsay80 20:05, 30 lis 2016

Poważnie się u Ciebie zrobiło, ale o dezercji nie myśl, dasz radę!
nawigatorka 20:59, 30 lis 2016

Witam u Ciebie Tereso.
Dyskusja u Poli ważna i tak na prawdę toczy się do dziś.choc nie zawsze w pierwszym obiegu ma ona wiele aspektów ale taka już chyba przypadłość międzyludzkich relacji nieważne w jakiej sferze życia.
Uwiez mi że chyba każdy w początkach swojego wątku zastanawia się czy ktoś zajrzy,czy ktoś odpisze,co odpisze... Czasem te reakcje nas ucza,cieszą,czasem zaskakują,czasem...wnerwiaja.
Wazne by brać z nich to co dla nas cenne.a wszystko inne przepuścić przez rzadkie sito ogród i forum ma nas cieszyć.każdego z osobna i oby nie kosztem innych.
Tyle rozmyślań pozdrawiam
TeresaK 22:16, 30 lis 2016

Dziewczyny, nie ma mowy o mojej dezercji .
Ponieważ nie ma możliwości cytowania swoich postów skopiowałam i wklejam poniżej.

Dodany 08:03, 28 lis 2016

Dzień dobry Wszystkim.
Przepraszam, bardzo przepraszam – nie zdawałam sobie z tego sprawy, że mogę zrobić tyle zamieszania tym emocjonalnym podejściem do dyskusji na wątku Polinki.
Zapewniam, że od Was nie uciekam i pokażę jak mój ogród powstaje.
Pisząc, że wrócę jak będę miała coś do pokazania, nie miałam absolutnie na myśli gotowego ogrodu, bo to by było za 5 lat .
Ja po prostu, jak to Ktoś bardzo mądry mi doradził - muszę znaleźć swój własny sposób na funkcjonowanie na forum. I tak zrobię, bo lubię tu z Wami być, korzystać z Waszego wsparcia i wiedzy.
Pozdrawiam wszystkich cieplutko i życzę miłego dnia.

A dzisiaj miłego wieczoru
08:59, 01 gru 2016
nawigatorka napisał(a)
Witam u Ciebie Tereso.
Dyskusja u Poli ważna i tak na prawdę toczy się do dziś.choc nie zawsze w pierwszym obiegu ma ona wiele aspektów ale taka już chyba przypadłość międzyludzkich relacji nieważne w jakiej sferze życia.
Uwiez mi że chyba każdy w początkach swojego wątku zastanawia się czy ktoś zajrzy,czy ktoś odpisze,co odpisze... Czasem te reakcje nas ucza,cieszą,czasem zaskakują,czasem...wnerwiaja.
Wazne by brać z nich to co dla nas cenne.a wszystko inne przepuścić przez rzadkie sito ogród i forum ma nas cieszyć.każdego z osobna i oby nie kosztem innych.
Tyle rozmyślań pozdrawiam

wspaniałe podsumowanie,zaopatrzyłam sie już w sito
TeresaK 09:33, 01 gru 2016

Bardzo lubię zimę dla takich obrazków
Kiedy szłam do pracy zobaczyłam taki widok:

Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego dnia