Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Jak to wszystko ogarnąć?

Jak to wszystko ogarnąć?

Iwk4 23:15, 29 lis 2016

Pozdrowienia zostawiam.

I jeszcze coś napiszę. Pozwolisz Tereniu, ze napiszę u Ciebie moje przemyślenia...
Długo nie pytałam się u siebie, jak coś ogarnąć? Wczoraj zapytałam.
W nawale propozycji poczułam się "osaczona", jak mała myszka przez moment, która chce szybko uciec do dziury. Odpowiedzi podglądałam z telefonu i długo zastanawiałam się, jak i co odpowiedzieć ... Każdy dawał propozycje wg swojego pojmowania tworzenia ogrodu. Z tego stresu wyszydełkowałam kolejne aniołki
No, ale odpowiedziałam jakoś, wybrnęłam z propozycji. Nie wiem, czy lubię takie sytuacje.
I już drugi kolejny dzień myślę intensywnie o tobie, twoich rozterkach, twoim projekcie ...
I muszę to publicznie napisać: cokolwiek dziewczyny, czy ja będziemy tu proponować, decyzja należy do Ciebie i twojego M
To wasz ogród i wam musi się podobać
To, co tworzysz, jest bardzo dojrzałe, ładne, ale masz jeszcze sporo do zrobienia. A to oznacza, że masz pole do popisu
I chyba wolałam bardziej ten stan umysłu i trochę niewiadomej, niż wiedzieć co się już chce i myśleć: skończone

A skoro nie musisz się liczyć z niczyim zdaniem, także moim, napiszę, że moim zdaniem żywopłot mieszany tworzy bałagan. Każdy krzew rośnie w innym tempie, ma inny pokrój, inaczej się rozrasta ... trudno z tego stworzyć żywopłot formowany, jakby się kiedyś nam odmieniło i chciało. Moja wizytówka nie do końca jest Tereniu aktualna, ale w tym roku umieściłam tam kilka metamorfoz. Zerknij Tereniu, co wycięłam przy tarasie. To były wielkie krzaki i nic poza tym ... po 10 latach od posadzenia ... Już tak nie chcę

Macham zatem serdecznie
Idę odwiedzić Mirkę, bo jeszcze u niej nie byłam (Pinokio )
TeresaK 23:32, 29 lis 2016

Iwonko Kochana, jesteś mądrą Kobietą. Wszystkie Twoje przemyślenia i rady wezmę sobie do serca.
Cieszę się, że zajrzysz do Mirki. Kiedy trafiłam na Jej wątek, byłam bardzo zaskoczona. Ona jest na nim sama, zrobiło mi się nawet smutno, bo widzę, że potrzebuje nas i to niekoniecznie rad, ale wsparcia. Wprawdzie od czasu do czasu ktoś parę słów napisał, ale... znowu jakieś ale, jestem nieznośna

Aaaa... a ja też rzuciłam Ci propozycję Iwonko, i tak zrobisz po swojemu. Buziak.
Iwk4 23:35, 29 lis 2016

To ale, to właśnie twoje zdanie
Tak trzymaj
Poczytałam chwilkę, masz rację ...
Efffa 23:47, 29 lis 2016

Iwonka, jak ja Cie lubię czytać i Twoje przemyślenia
Fajny wątek się u Ciebie zrobił Teresa
TeresaK 00:01, 30 lis 2016

Ewelinko - dobrze, że mamy taką Iwonkę.
A co do wątku, to sama jestem nim zaskoczona - jest taki dzięki Wam
Gardenarium 07:23, 30 lis 2016

Czytałam, jestem z Tobą, jakby co odzywaj się, wołaj mnie

Instagram Ogrodowiska
TeresaK 08:51, 30 lis 2016

Danusiu - bardzo, bardzo dziękuję. Nie chcę zawracać Ci głowy. Masz tyle spraw do ogarnięcia. Ale obiecuję, że gdy tylko będę potrzebować Twojej bezpośredniej pomocy będę wołać.

Danusiu, bardzo dziękuję, że zajrzałaś do Mirki. Dziewczyna na pewno będzie się cieszyć . ( Myślę, że nie będzie mi miała za złe, ze tak piszę ). Pozdrawiam.
lojalna_ 09:10, 30 lis 2016

Teresko witam sie i powiem Ci ze wpis u Polinki zrobił na mnie wrazenie . Oby ten szum i te odwiedziny po czasie nie umilkły tylko konstruktywnie Cie wsparły )))).

TeresaK 09:15, 30 lis 2016

Jolu - wierzę, że nie tylko mnie. Wszyscy potrzebujemy wsparcia. Jedni mniej, inni więcej dlatego tu jesteśmy , , .
lojalna_ 09:18, 30 lis 2016

Swiete słowa )))