Moniko81 - bardzo dziękuję za tyle miłych słów, nie wiem czy na nie zasługuję. Oczywiście będzie mi bardzo miło, jeżeli będziesz mi kibicować w tworzeniu mojego zakątka. A tworzę go tak jak potrafię; bardzo dużo nauczyłam się tutaj na Ogrodowisku, podglądając piękne ogrody, słuchając rad wspaniałych osób, zaglądając do wątków tematycznych... ciągle się uczę i sprawia mi to ogromną radość. Pozdrawiam
Asiu - cieszę się, że Ambrowiec podoba się. Teraz tylko muszę wszystko zrobić, żeby się przyjął i cieszył moje oczy jak najdłużej
MonikoA - rozmyślam nad carexami, żurawki chodzą mi po głowie od samego początku, a ostatnio pojawiły się rozplenice... muszę to przespać

Sylwia - miałam czekać do jesieni, ale trafiłam na drzewka w donicach, spodobały mi się, więc trafiły obok tarasu... o rozplenicach myślę

Toszko - od Ciebie uczę się najwięcej i za to bardzo dziękuję. W sobotę skoryguję trochę moje Pisardii. Nie bardzo wiem co zrobić z Ambrowcem. Czy nie powinnam dolnych gałęzi usunąć? Chociaż przyznam, że taki nawet mi się podoba
Kasiu - świat jest mały