Namierzyłam serby w mojej okolicy, wysokość ok. 2m. Cena do 180 zł zależy od pokroju i gęstości. Muszę czekać do połowy marca, dopiero wtedy zaczną kopać. Nie mogę się doczekać.
Ewa, widziałaś moje? Ładne, gęste, prawda? Od podstawy do czubka mają jakieś 2 metry i były po 50 zł. Chyba opłacałoby Ci się przyjechać po nie Tu moje jak przyjechały
Widziałam, ładne masz okazy.
Tu mam dużą rozpiętość cenową od 80 zł do 180 zł za wysokość od 1.5-2m nie wiem czemu taka duża różnica, zobaczę je na żywo i ocenię. Były też 1.5-2 m za 50-80 zł. Żadnych nie widziałam na żywo.
Poszukaj plantacji, u mnie w tej szkółce co kupowałam pan właśnie ma plantację różnych choinek. Jak się z nim umawiałam to też na takie 1,5-1,7 m. Finalnie z dostawą do domu po 50 zł sztuka przywiózł mi takie 2 metrowe
Dario kochana Ramię ciut lepiej, myślę, że to rzeczywiście przewianie albo przetrenowanie...
Co do dzikiego budynku, dzwoniłam ddzisiaj do architektury i mam złożyć wniosek o wgląd do dokumentacji, wszystko się wyjaśni
Ciekawa jestem tych serbów, chcę kupić gęste ładnie uformowane, nie łyse i rzadkie.