Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

beta 09:20, 23 wrz 2013

hej Anulka...jak fajnie, ze już jesteś...gratki z okazji rocznicy....niecierpliwie czekam na zdjęcia ogrodu

pozdrawiam
kaisog1 12:44, 23 wrz 2013

Anulka gratulacja dla Ciebie i Pawła z okazji 12 rocznicy! Buziaki posyłam
an_tre 19:30, 23 wrz 2013

Anula pozostawiam gratulacje, pozdrowienia i uściski
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Neska 09:14, 24 wrz 2013

Margarete napisał(a)
Aniu, ciesze sie że znów sie pojawiasz na forum chociaż sama wiem że to trudne... ta "bieżączka" nas tak pochłania i jeszcze prace w ogrodzie że na forum czasu za mało...
Co bysmy zrobiły gdyby nie skrót naszej Konstancji-Izy... jak w Telexpresie ....i dowcipnie i szybko..i przekrojowo .....
Na fotki trawek czekam i na ciepełko Danusine (obiecane ) tez czekam i trzymam ją za słowo... skoro mówi że będzie to mus ma byc
Gratulacje na okolicznośc rocznicy. fotki na wątku o parach wrześniowych widziałam i ...eh..(zachwyt)..
A co do jesieni - przyszła dzis po 22 ( mówili w radio..) to ją jeszcze lubie, "rudy brat" może być, gorzej z zimą... tej "białej siostry" to już nie specjalnie... ja tez urodzona w najdłuższy dzien w roku kocham ciepałko i lato ale, ale... teraz kazdy dzień przybliża nas do...wiosny !!! Tak trzeba mysleć i jest ok !!!

Ja też urodzona w najdłuższy dzień w roku
anna_studio 22:33, 24 wrz 2013

Anulka....pozdrawiam...niestety jesiennie...też siem gniewam na lato...
Mala_Mi 22:44, 24 wrz 2013

A ja urodzona w lutym.. i też kocham lato, nie narzekam na ciepełko... teraz nikt nie narzeka, a co weszłam na forum to prawie wszyscy biadolili.... ktoś tu kłamie....

Iza - sprostowanie.. misz-masz u mnie był, jest i będzie.... a tak tylko na froncie porządek robię

Gratki rocznicowe......
Madzenka 06:45, 25 wrz 2013

Macham mocno, macham!
anula_wn 08:16, 25 wrz 2013

Madżenka,
nadrobię , obiecuję ! brak aparatu, kosiarki - jak się psuć to hurtem, a co
w sobotę ogarniam rabaty - już z aparatem

Sebek

dziękuję pięknie !

Margarete

pojawiam się i znikam....
a co do jesieni :
http://www.youtube.com/watch?v=q80BAs4QjQQ
i tak naokrągło

Beatko

obiecuję się poprawić, potrzrebuję jeszcze troszkę czasu na ogarnięcie paru spraw....

Aniu, Gosiu

i Wam dziękuję za pamięć !

Neska
nie ma to jak rodzić się latem

Aniu (anna_studio)

jesień minie, zima minie i znów będziemy się grzać w słoneczku i cieszyć długimi dniami.....

Aniu (asc)

bo my tak już mamy..... upał - narzekamy, leje -narzekamy, śnieg - narzekamy ... taki z nas naród
ja lubię każdą absolutnie porę roku, ale nie ukrywam, że wolę jak mi ciepło i nie leje się na głowę ! a nade wszystko nie znoszę mieć na sobie masy ubrań co mi ruchy ograniczają ;/ ale marudzenie nic nie da więc się cieszmy jesienią !

Madżenka

też macham !!! widać jestem mniej zorganizowana niż Ty, bo nie wyrabiam.... pokończę co mam do pokończenia i wracam do Was z fotami obiecuję !

zaglądającym dziekuję za pamięć i życzę miłego dnia !
dajcie mi jeszcze chwilkę..... brak mi Was ogromnie, ale praca....

makkasia 14:29, 26 wrz 2013

Gratulacje rocznicowe
czekam cierpliwie
Pozdrawiam cieplutko
Gardenarium 14:50, 26 wrz 2013

Aniu, jak mówiłam przychodź po kosiarkę Bo trawa wyrośnie.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies