Mala_Mi
12:53, 09 lip 2019

Iza tylko na fotkach.
Tu pawie wszytko zdechło, może odrodzą sie z korzenia.. to byliny.... o ile korzeń jeszcze dycha. I tak na 1/4 ogrodu..bo nie da się wszystkiego podlewać..
Nie, nie nie ..brzydkiego nie pokazujemy..
To nie jest brzydkie.. to pokażę, dwa razy siałem i wzeszły 3 koperki i 3 buraczki.. codziennie podlewane !!
Za to topinambur.. dwa razy malowany chwastoksami po liściach i trwa .. pomalowane liście spadają, a reszta ma się dobrze. Ich wogle nie podlewam.. zaschły astry które zagłuszył, a topinambur trwa..
Może jednak trzeba uprawiac topinambur.. nic go nie rusza, tylko nornice zimą w nim mieszkają.. super spiżarka

I jeszcze melisa jest nie do zdarcia ,w dodatku się sieje na potęgę.. dziki rumianek tak samo.. nijak nie do wytępienia.