Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Magleska 11:58, 23 lut 2018

mrokasia napisał(a)

no jasne, że sama nie zrobisz, Ty jesteś pracowita dziewczyna i napęd masz ale bez przesady .
marzec za progiem
może Cię fachowiec nie zrujnuje...

oby
muszę poszukać pinów na taką schodkową skarpę i żeby to jakoś dopasować do reszty
sylwia_slomc... 12:02, 23 lut 2018

Najlepiej temu fachowcowi pokazać rysunek i jakieś fotki z inspiracji, żeby wiedział o co Ci chodzi
Magleska 12:03, 23 lut 2018

Monia81 napisał(a)
Madziu przechadzam się u Ciebie przy kawce aleś Ty szalała w zeszłym roku masz piękną skarpę, skrzyneczki na warzywka super a widoki boskie plany na przedogródek i bok bardzo fajne, ja bym tam nic nie zmieniała,zawsze jakby coś brakowało to w trakcie można dosadzić pozdrawiam

dziękuję za komplementy
właśnie plan na bok i przód już są rewelacyjne ,obym tylko wykonaniem go nie zepsuła

.....teraz na tapetę idzie skarpa boczna .....
co zostaje ,co przesadzam itp.....myślę o wystopniowaniu stromizmy

dziękuję za odwiedziny
...może kawę zrobić jeszcze jedną
Magleska 12:04, 23 lut 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Najlepiej temu fachowcowi pokazać rysunek i jakieś fotki z inspiracji, żeby wiedział o co Ci chodzi

właśnie muszę poszukać ....lecę do pinteresta
Anda 12:20, 23 lut 2018

Magleska napisał(a)

Ewa
może tam przy samym tarasie ,gdzie mają być hortki ( skarpa z płaczkami )zatopione w
bodziszkach ......
a)wykopać brzózki i dać trochę niżej -nad ścieżką coś wyższego z tych drzewek które mam ?.....

b) zostawić hortki i..... azalie już tam rosnące -tylko dosadzić na całej skarpie bodziszki ?

Czytam czytam i widze, ze byc moze beda male tarasiki na tej skarpie To byloby super Na pierwszym stopniu tarasu moglyby byc wlasnie hortki w bodziszkach

Tak wiec rozmawiaj z fachowcem Potem bedzie male planowanko

Nie pytaj sie fachowcowi, czy sie da, bo jak sie chce to sie da. Pytaj mu sie, ile to bedzie kosztowac Bo wiesz, niektorzy fachowcy sa tacy, ze powiedza, ze sie nie da i za ta sama cene pojda gdzies klasc bruk na podjezdzie, bo to latwiejsze niz budowanie tarasow

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Magleska 12:30, 23 lut 2018

Ewa fajnie ,że jesteś .....właśnie na początku marca ( jak śnieg stopnieje ) mają mi te ścieżki z płyt robić ....będę z nimi rozmawiać i mam nadzieję ,że zrobią mi te tarasiki stopniowe ....bo faktycznie -nie dość ,że plewić tam jest zle i jeszcze wszystko zjeżdża ....nawet jak będzie przejście -to nadal się będzie zsypywać ....szukam pinów na takie coś i na razie takie znalazłam
https://pl.pinterest.com/pin/582090320561390958/
z tego samego kamienia co na skalniaku ,żeby pasowało ....tam na pinie za wielkie ,ale mniej więcej o takie tarasiki by chodziło ,prawda ?
https://pl.pinterest.com/pin/193725221440787739/
mrokasia 12:34, 23 lut 2018

Magleska napisał(a)
....szukam pinów na takie coś i na razie takie znalazłam
https://pl.pinterest.com/pin/582090320561390958/
z tego samego kamienia co na skalniaku ,żeby pasowało ....tam na pinie za wielkie ,ale mniej więcej o takie tarasiki by chodziło ,prawda ?
https://pl.pinterest.com/pin/193725221440787739/

za wielkie ale o coś takiego chodzi
DorKa 12:38, 23 lut 2018

Oj dzieje się dzieję Ty się kobieto pośpiesz bo ok 10 marca 15 stopni prognozują Tarasiki super pomysł. Ciekawe ile Ci zaśpiewają za wykonanie .
Magleska 12:43, 23 lut 2018

DorKa napisał(a)
Oj dzieje się dzieję Ty się kobieto pośpiesz bo ok 10 marca 15 stopni prognozują Tarasiki super pomysł. Ciekawe ile Ci zaśpiewają za wykonanie .

ja u Ciebie właśnie byłam ....też mnie ciekawi cena .....hm ....nie mam pojęcia
anbu 12:44, 23 lut 2018

Fajny ten Twój ogródek