Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Tajemniczy Ogród

Tajemniczy Ogród

Anda 21:37, 10 wrz 2018

Rabatka też mi się podoba, obie bo ta nowa mała też fajnie została obsadzona
Fajnych masz urwipołci
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Brzozowadzie... 21:49, 10 wrz 2018

Dziewczyny drogie, oczywiście, że jest za gęsto Ale jak mogłabym wsadzić jedną hakone, jednego zawilca i jedną hostę??? Efekt byłby za trzy lata, a tak mam już ładną rabatkę przy tarasie Się rozsadzi
Anulko, Limki w tym roku udają, że są sztywne - mają wzdłuż z obu stron mocny sznurek
Madziu, Ewo,dzięki za miłe słowa!
Kasiu, ona jest naprawdę mikro: 130x300 No wiem, że ciasno
Mrokasiu, chodziłam dzisiaj z doniczkami i ustawiałam to tu to tam
Haniu, ależ masz bystre oko Urocza banda przelazła przez płot na sąsiednią dziką działkę (nie wiem jak przetransportowali najmłodszego, chyba jakaś drabina była w robocie) i zbudowali sobie trzy szałasy, potem wrócili, rozpalili ognisko i zażądali dużej ilości kiełbasy. Kolację miałam z głowy. Zjedli w terenie
Mam świadomość, że sadzę trochę za ciasno, choć odstępy staram się zostawiać przepisowe na każdą roślinę. Ale za to od razu jest ładnie. Paprocie są piękne, a już od dawna planowałam je wprowadzić. Dąbrówka idzie w takim razie z wrzosem do donicy przy ławeczce. Zdechła mi w niej niestety kępa lawendy. Jakiś grzyb albo przelałam.
Ando polecona mi przez Ciebie Artemis bardzo ładnie wpisała się we frontową, dzięki Urwipołcie są w porzo, nawet Ich lubię
malinia 21:54, 10 wrz 2018

A gdzie kupilas ta szara ławeczke ?
Podobnie sobie zapisalam inspiracje z internetu
malinia 21:54, 10 wrz 2018

malinia 21:55, 10 wrz 2018

Nie mam pojęcia dlaczego jak pisze posty z tel to czasami wyskakuja x2.....to nie jest celowe.
mrokasia 21:56, 10 wrz 2018

Brzozowadziewczyna napisał(a)

Mam świadomość, że sadzę trochę za ciasno, choć odstępy staram się zostawiać przepisowe na każdą roślinę. Ale za to od razu jest ładnie.

he, he, he, to dokładnie tak jak ja . Lubię mieć szybko efekt a i chwasty mają mniejsze szanse .
Zana 22:04, 10 wrz 2018

Brzozowadziewczyna napisał(a)

Anulko, Limki w tym roku udają, że są sztywne - mają wzdłuż z obu stron mocny sznurek

Uuuuufffff, odetchnęłam. Muszę moim w przyszłym roku jakieś wsparcie zafundować.
Brzozowadzie... 22:06, 10 wrz 2018

malinia napisał(a)

Ta moja nie jest malowana na szaro. Jest z nieimpregnowanego drewna tekowego. Naturalnie szarzeje pod wpływem warunków atmosferycznych. Kupiłam przez internet
malinia 22:07, 10 wrz 2018

Piękna jest !!!!!
malinia 22:07, 10 wrz 2018

Piękna jest !!!!!