Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogrodowe marzenie Mrokasi

Ogrodowe marzenie Mrokasi

natka098 23:21, 08 wrz 2017

Pięknie, wszystko takie dorodne.
Kasia_CS 00:25, 09 wrz 2017

Są zdjęcia!! Rabata już dojrzała w parę dni!! hihi to się nazywa postęp
Magleska 05:14, 09 wrz 2017

Powstał fajny kącik kawkowo - piwkowy ,z sąsiadem można przysiąść ........parasol ,siedziska - super , rabata fajnie wyszła ,taka na bogato ....... i miejscówka z widokiem na ogród .........na odpoczynek i na myślenie " co by tu jeszcze dać "
( ja tak mam ,ze jak siadam z kawą ,to od razu włącza mi sie tryb ,co by tu jeszcze zmienić )
Ps .Donice tarasowe i szmbowe chwałę też ślicznie ....... ja same wrzosy białe dałam do jednej z donic , a w pozostałych cały czas kwitną białe begonie ,żal zmieniać ,bo jeszcze są ładne
Kasya 06:46, 09 wrz 2017

Fajnie wyglada rabatka, szczególnie w pierwszym ujęciu
Wcześniej nie widziałam ze ona do ścieżki dochodzi
Donice rownież
mrokasia 10:35, 11 wrz 2017

natka098 napisał(a)
Pięknie, wszystko takie dorodne.

Dziękuję
mrokasia 10:36, 11 wrz 2017

Kasia_CS napisał(a)
Są zdjęcia!! Rabata już dojrzała w parę dni!! hihi to się nazywa postęp

Tiaaa, to zasługa rozplenic (bo od razu duże kupione) i rozchodnika (3 duże kępy) .
mrokasia 10:41, 11 wrz 2017

Magleska napisał(a)
Powstał fajny kącik kawkowo - piwkowy ,z sąsiadem można przysiąść ........parasol ,siedziska - super , rabata fajnie wyszła ,taka na bogato ....... i miejscówka z widokiem na ogród .........na odpoczynek i na myślenie " co by tu jeszcze dać "
( ja tak mam ,ze jak siadam z kawą ,to od razu włącza mi sie tryb ,co by tu jeszcze zmienić )
Ps .Donice tarasowe i szmbowe chwałę też ślicznie ....... ja same wrzosy białe dałam do jednej z donic , a w pozostałych cały czas kwitną białe begonie ,żal zmieniać ,bo jeszcze są ładne

No powiem Ci, że jestem bardzo zadowolona z przemiany tego miejsca. Rabata mi się podoba, bardzo miło usiąść na tych fotelikach z kawka albo winkiem w ostatnich, wieczornych promieniach słońca . A jak rośliny się rozrosną to będzie super .
Ja też w jednej donicy mam jeszcze pelargonię, żal mi było wyrzucać. Jak przestanie być ładna to wyrzucę a donicę schowam do garażu.
mrokasia 10:43, 11 wrz 2017

Kasya napisał(a)
Fajnie wyglada rabatka, szczególnie w pierwszym ujęciu
Wcześniej nie widziałam ze ona do ścieżki dochodzi
Donice rownież

Dziękuję . Rabata jest dostępna ze wszystkich stron. Dziewczyny radziły, by jedna z kul przed wejściem włączyć do tej rabaty ale wg mnie nie wyglądałoby to dobrze i byłoby też niewygodne.
makadamia 10:54, 11 wrz 2017

Kurczę - Tobie robota pali się po prostu w rękach!
Rabata wyszła bardzo fajnie, ale jak będziesz"przy aparacie" to ja poproszę uprzejmie o zdjęcie z przodu - z tego samego miejsca z którego robiłaś fotki "przed"

Magleska napisał(a)

Też tak mam. Mąż już nawet nauczył się rozpoznawać ten charakterystyczny wyraz twarzy
iwka 10:59, 11 wrz 2017

mrokasia napisał(a)
Podokienna

no pani, śliczna rabata wyszła wygląda jakby już od wiosny rosła co będzie za rok ?