Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogrodowe marzenie Mrokasi

Ogrodowe marzenie Mrokasi

TAR 11:06, 05 maj 2020

mialam zaosutkowane wszystkie kosodrzewiny w poprzednim ogrodzie, po 3 latach wyleczone, podlewałam bioczosem a potem miksturą czosnkową, która mama mi wyprodukowala. czosnek odkaza. śmierdzialao na pol ogrodu. a nie masz pewnosci, że ze szkolki nie przywleczesz, ja bym zostawila i popsikala, powinny odbic.
TAR 11:12, 05 maj 2020

Kasia ja psikałam i podlewałam tymi srodkami, chyba zadzialaly najlepiej:

s1
s2
mrokasia 11:53, 05 maj 2020

Tarcia, no właśnie nie wiadomo czy się ze szkółki nie przywlecze albo a jak mam ziemi e odkażać to i równie dobrze mogę spróbować poratować te moje kosówki.
mrokasia 11:58, 05 maj 2020

Wczoraj zebrałam się w sobie i poszłam walczyć z rabatą przy domku ogrodnika. Wysadziłam wszystkie rośliny oprócz limek, dereni i migdałka, no jednego bukszpana oszczędziłam. A potem zaczęłam ustawianie i tak jak ostatnio Anula pisała - ból tworzenia stał się moim udziałem . Nie ryczałam co prawda ale w pewnym momencie miałam dość - ciągle mi coś z ustawieniem buksów nie pasiło. A potem nagle bęc i wyszło . Ostatnie wykopane rośliny sadziłam już przy latarce, którą litościwie trzymał eM . Rabata wymaga jeszcze pewnych zmian (oczywiście ) ale już mi się podoba. Będzie zielono-limonkowo-biało-niebieska z dodatkiem brązowych trawek .

Dziś oczywiście nie mogę się ruszać, kręgosłup lędżwiowy mi nawalił...
TAR 12:00, 05 maj 2020

bol tworzenia mam od dluzszego czasu, w weekend mialam wielkie plany i co? i nic nie zrobilam poza porzadkami
Kawa 12:26, 05 maj 2020

Kasia bólu pleców współczuję ból tworzenia mówisz ? i tak wszystko ci wychodzi
Johanka77 12:27, 05 maj 2020

A fotki dasz radę zrobić?
mrokasia 12:51, 05 maj 2020

TAR napisał(a)
bol tworzenia mam od dluzszego czasu, w weekend mialam wielkie plany i co? i nic nie zrobilam poza porzadkami

pisałam ostatnio, że jakoś wolę odchwaszczać , robota prosta a efekt zawsze znakomity .

Kawa napisał(a)
Kasia bólu pleców współczuję ból tworzenia mówisz ? i tak wszystko ci wychodzi

Kochana, co Ty mówisz??? Ja ciągle przerabiam i przerabiam te moje rabaty...

Johanka77 napisał(a)
A fotki dasz radę zrobić?

Jak już ją skończę czyli może jutro jak przestanie padać to pewnie, że zrobię .
Kawa 12:51, 05 maj 2020

Kasiu Mrokasiu derenia midwinter fire kupowałaś stacjonarnie czy internetowo?
Kawa 12:52, 05 maj 2020

mrokasia napisał(a)

Kochana, co Ty mówisz??? Ja ciągle przerabiam i przerabiam te moje rabaty...

a kto nie przerabia?