Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogrodowe marzenie Mrokasi

Ogrodowe marzenie Mrokasi

andzia458 22:30, 05 maj 2020

Ostatnie wykopane rośliny sadziłam już przy latarce, którą litościwie trzymał eM

No no, brawa dla męża.
Johanka77 22:33, 05 maj 2020

andzia458 napisał(a)

No no, brawa dla męża.

Taaaa... nadźwigał się biedaczysko tej latarki
mrokasia 12:40, 06 maj 2020

popcorn napisał(a)
Cudny dereń

Zaglądam i podglądam

Dereń dziękuje . Zaglądaj, zaglądaj .

Gosiek33 napisał(a)
Ale wiesz, że pielić trzeba tylko chwasty? Jestem już na takim etapie że czekam aż to draństwo urośnie bo za dużo samosiewów mam

Ja na razie siewek mam za mało . Ucieszyłam się, że mi się jeżówka wysiała a to jakiś chwaścior był...

Helen napisał(a)
Kasia, mus foteczki po bólu tworzenia wstawić.

Będą, będą, tylko musi przestać padać żeby można było przeżyć ten ból do końca .

kaz742011 napisał(a)

Piękno- jak gdzieś słyszałam -zawsze rodzi się w bólu .

Tak mnie ten kręgosłup bolał, że w takim razie rabatka nie ma wyjścia, musi być piękna .

jolanka napisał(a)
Osutke tez mam, na himalajce. Już dwa razy pryskałam tym, cowczesniej napisałaś. Jak przestanie padać to znowu muszę. Do tego na kosodrzewinach jakieś draństwo stołówkę sobie urządziło. Podobno nazywa się Osnuja sadzonkowa. Tak to mieszkać pod lasem gdzie sosen pod dostatkiem

Czekam z tym pryskaniem na dzień bez deszczu. Nie marudź, fajny masz ten las, ciesz się nim, widzisz co się z moją łąką porobiło.

deszczowymaj napisał(a)
Kasiu Zaglądam nie ogarniam

Pozdrawiam

Asiu ja też pozdrawiam
mrokasia 12:41, 06 maj 2020

andzia458 napisał(a)

No no, brawa dla męża.

Johanka77 napisał(a)

Taaaa... nadźwigał się biedaczysko tej latarki

O nienienie, nie mogę złego słowa powiedzieć, doły mi też pokopał .
eVka 14:07, 06 maj 2020

Ehehe mąż latarkę trzymał! Mój by kazał mi postukać się w głowę i tyle miałabym trzymania latarki. Ale zawsze przecież można sobie czołówkę na łeb kupić i jestem bliska takiego rozwiązania!
mrokasia 14:22, 06 maj 2020

effka napisał(a)
Ehehe mąż latarkę trzymał! Mój by kazał mi postukać się w głowę i tyle miałabym trzymania latarki. Ale zawsze przecież można sobie czołówkę na łeb kupić i jestem bliska takiego rozwiązania!

taka latarka czołówka to fajna rzecz jak eMa nie ma pod ręką albo nie chce potrzymać zwykłej

mrokasia 14:23, 06 maj 2020

Dziś popełniłam pierwsze bylinowe zakupy . Internetowo więc przyjdą pewnie za jakieś dwa tygodnie. Może przez ten czas odchwaszczę dla nich miejsce .
UrsaMaior 14:24, 06 maj 2020

Jakie, jakie?
TAR 14:28, 06 maj 2020

no i gdzie??? ja tez poczyniłam bylinowe
mrokasia 14:34, 06 maj 2020

Kupiłam w A..r niezbyt dużo, dosłownie kilka sztuk ale nie mogłam się powstrzymać .
Kuklik zwisły 'Pink Fluffy'
Trzęślica trzcinowata 'Transparent'
Czyściec gęstokwiatowy 'Hummelo'
Penstemon 'Carillo Purple'
Rozchodnik 'Touchdown Teak'
Hortensja bukietowa 'Polestar'

A Ty Tarcia, co nabyłaś?