Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogrodowe marzenie Mrokasi

Ogrodowe marzenie Mrokasi

mrokasia 13:13, 09 lip 2023

Olcia, Basia, Anuska super rabaty dziękują

Anuska, rzeczywiście mam białe jeżówki. Na froncie mam zwykle Alby - do pół uda i White Swan - na razie tak do kolana. Mam też Pretty Parasols - biało różowe - te mam do bioder .

Judith, no cóż, teraz to już tylko kawka, basen i leżaczek .
Agatorek 18:22, 09 lip 2023

mrokasia napisał(a)
Tiaaaa, potem jeszcze tylko musi się chcieć sięgnąć po ten aparat .

Tu jest problem
A nawet jak się sięgnie, to trzeba jeszcze później fotki zgrać na kompa. No i pamiętać o tym, żeby mieć akumulatorki naładowane.
Zawsze na wyjazd jakiś dalszy zabieram też aparat. Mam, ale letko już przestarzały. Najpierw muszę sobie przypomnieć co i jak działa. Pamietam, że kiedyś, jak długo nie używałam, nie pamiętałam jak go w ogóle włączyć . Później i tak wszystko mi się miesza i robię zdjęcia na „automacie” . Następnie przez długi czas po przyjeździe zdjęcia są na karcie …
Także ten…

Alija 22:23, 09 lip 2023

Piękna fotorelacja Agnieszki, no ale co się dziwić, skoro ogród piękny.
sylwia_slomc... 22:42, 09 lip 2023

Pięknie Juki ze stipą nie pomyślałabym, a jak ładnie
Magara 23:09, 09 lip 2023

mrokasia napisał(a)

Daga, fotki hakone Nicolas (na 80%) spod karagany. Na ostatnim zdjęciu wstawiłam 1,5l butelkę dla skali .

Kasia, dzięki Czyli dobrze pamiętałam, że one przy karaganie Piękne są i wieeeeelkie, a i karagana widzę, że ma w sobie wolę życia. Dobra wiadomość, niech rośnie w siłę bo myślę, że żal wielki, że tak ją wymiotło
Te moje Nicolasy to chyba muszę przestać w końcu dzielić, też może przytyją

Agatorek - super foty, ogród Mrokaśki innym okiem - inny ogród
LIDKA 23:29, 09 lip 2023

Kasia pięknie masz. Aga pokazała szczegóły których nie pokazujesz.

O której dziś sadziłaś?

Ja miałam dzień lenia.
Byłam tylko w pobliskiej szkółce po róże. Chce zmienić jedno miejsce.

Agatorek 00:16, 10 lip 2023

Dziewczyny, pokazałabym więcej fotek, ale nie pokażę, bo więcej nie zrobiłam . Niestety tak prażyło słońce, że nie dało się długo pochodzić. A byłyśmy już po nalocie na ogród Izy.

Ale podejrzewam, że nie była to moja ostatnia wizyta u Kasi . Mam do niej najbliżej, czy tego chce, czy nie

mrokasia 08:09, 10 lip 2023

Aga, no otóż to .

Alija, ogród dziękuje .

Sylwia,tak, stipa z juką wygląda świetnie.
.

Daga, u mnie większość hakonek dobrze rośnie. Mam tylko dwie kępy, które sobie słabiej radzą, mimo podlewania mają wiecznie zwinięte listki. Muszę je chyba przesadzić.
Karagana puściła sporo odrostów od korzeni. Liczę na nią .

Lidka, dzięki za miłe słowa. Oglądając fotki Agnieszki ja sama musiałam pomyśleć na co patrzę .
Sadziłam od 8.15. Tam gdzie sadziłam rano jest cień.

Agnieszka, zapraszam, wpadaj częściej . Faktycznie było gorąco mimo że już było chyba koło 17.
mrokasia 08:10, 10 lip 2023

Dziewczyny, pytanie techniczne - czy można teraz trochę przyciąć derenie Ivory Halo??? Tak się rozbujały, że pożerają mi wszystko dookoła…
Wiolka5_7 08:23, 10 lip 2023

mrokasia napisał(a)
Dziewczyny, pytanie techniczne - czy można teraz trochę przyciąć derenie Ivory Halo??? Tak się rozbujały, że pożerają mi wszystko dookoła…

Pewnie , że można
Cięłam już tak kiedyś