Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogrodowe marzenie Mrokasi

Ogrodowe marzenie Mrokasi

Anda 14:30, 11 cze 2018

Ladne zakupy Rabatki swietnie wygladaja. Te przy garazu tez.
Do jezowek moglabys gaure dosadzic, fajnie by kontrastowala ksztaltem

mrokasia napisał(a)

A to jest sliwa dziecieca?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
mrokasia 17:08, 11 cze 2018

Makao_J napisał(a)
U mnie też pochmurno. Deszczyk popadał ładnie.
Zakupki kwiciste u Ciebie. Fajne.

Wszyscy łakną deszczu .
mrokasia 17:09, 11 cze 2018

Kasia_CS napisał(a)
Pokropilo i się zmyło - może do Ciebie poleciało

No właśnie nie jestem pewna... ale znów widzę ciemne chmury więc kto wie?
mrokasia 17:10, 11 cze 2018

malgol napisał(a)
U mnie tez popadało i to tak jak by sobie człek życzył- pod wieczór, po 18 i az do 21 równy ,gęsty ,ciepły deszczyk, bez wiatru i zarywania rynien

Super
mrokasia 17:10, 11 cze 2018

Makusia napisał(a)
Elegancki masz ogród, barku weny nie widać nic, a nic. Wycieczka super, ja byłam w Pelplinie w ogrodach biskupich. Przeszłam, nie zauważyłam, że już przeszłam. Nic specjalnego, żeby nie powiedzieć, że szmira. Ty przynajmniej oczy nacieszyłaś

Martuś, dzięki .
Rzeczywiście, oczy napasłam .
mrokasia 17:12, 11 cze 2018

Catalinasdiary napisał(a)
Kasia, ale fajnie i trawka Ci wzeszła, u mnie nic a nic nie chce wzejść. A deszczyk z rana idealny, bo wczoraj nie miałam czym zraszać trawy

No wzeszła, ale puste placki są. Podlewam codziennie wieczorem, o ile woda w kranie jest, bo ostatnio z tym krucho...
mrokasia 17:14, 11 cze 2018

Anda napisał(a)
Ladne zakupy Rabatki swietnie wygladaja. Te przy garazu tez.
Do jezowek moglabys gaure dosadzic, fajnie by kontrastowala ksztaltem

A to jest sliwa dziecieca?

Ewo, dzięki za miłe słowa .
Gaurę właśnie mam, dostałam w prezencie 2 szt i zastanawiam się gdzie wsadzić. Trochę obawiam się o jej zimowanie...

To drzewko to śliwa wiśniowa pissardi, tegoroczny nabytek.
Zana 17:16, 11 cze 2018

U mnie właśnie elegancko leje, bardzo gwałtownie to pewnie krótko. Ciekawe czy w ogrodzie też mi choć trochę popada.
Anda 17:46, 11 cze 2018

mrokasia napisał(a)

Ewo, dzięki za miłe słowa .
Gaurę właśnie mam, dostałam w prezencie 2 szt i zastanawiam się gdzie wsadzić. Trochę obawiam się o jej zimowanie...

To drzewko to śliwa wiśniowa pissardi, tegoroczny nabytek.

Jesli gaura nie bedzie miala zbyt mokro zima, to powinna dac rade. Dla pewnosci zrob jej kopczyk z lisci jesienia

Acha, pissardi, bo moja tez taka malo ulistniona od srodka, ale ja mam dziecieca.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
mrokasia 19:27, 11 cze 2018

Zana napisał(a)
U mnie właśnie elegancko leje, bardzo gwałtownie to pewnie krótko. Ciekawe czy w ogrodzie też mi choć trochę popada.

U mnie po tym porannym deszczu to niewiele zostało...za krótko jednak. Mam nadzieję, że Tobie podlało porządniej.