Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogrodowe marzenie Mrokasi

Ogrodowe marzenie Mrokasi

mrokasia 20:53, 03 maj 2019

Wiolka5_7 napisał(a)
Piękna rabata z grabami .i conici dostały drugie życie

Cieszę się, że Ci się podoba .
mrokasia 20:54, 03 maj 2019

tulucy napisał(a)
No mieliście, mieliście, ale darujemy Wam zwłokę, koniki ważniejsze. Zresztą u nas akcja "maty".... Póki m chce działać, to go nie będę rozpraszać mam nadzieję, że co się odwlecze, to... Zresztą irysy czekają i pomidory. Musicie wpaść.

Dzięki za wyrozumiałość.
A jak sobie poradziliście z matami???
mrokasia 20:55, 03 maj 2019

polinka napisał(a)

Super pomysł z grabami!

Dzięki Poli .
mrokasia 20:59, 03 maj 2019

Johanka77 napisał(a)
Kasia, no suuuuper!!!
Masz graby i Ty!
Bardzo dobrze z tymi grabami

Ale te konie to olbrzymie miałaś!
Ja to mam takie maluchy na skarpie, a mają już 4 lata.

Edit:
fajny Pan! Pozdrawiam

Tak, i ja mam graby . I bardzo się z nich cieszę!!!
Koniki wypasione, muszę je podsadzić ID. Twoje też urosną o ile ich przędziorek nie wrąbie .
Pozdrawiamy razem z eMkiem .
mrokasia 21:04, 03 maj 2019

Kasia_CS napisał(a)
Nono, wygalopowały koniczki do nowej stajni Podoba mi się, choć zdążyłam się do tamtego looku frontowej przyzwyczaić i tak jakoś dziwnie Jak kiedyś Cie znów nawiedzę, to nie trafię normalnie

Sytuacja, gdzie możesz wysadzać niezbyt pożądane w Twoim ogrodzie rośliny do drugiego lokum to jest mega sprawa, bo:
po pierwsze primo nie musisz wyrzucać roślin, co zawsze boli, bo w końcu człowiek się przyzwyczaj
po drugie primo nie musisz szukać nikogo, kto przygarnie, skoro szkoda wyrzucić
po trzecie primo wysadzasz sobie roślinę, kiedy chcesz a nie kiedy nadarzą się okoliczności

Super sprawa!

Kacha, zapraszam na wizję lokalną .

Możliwość przesiedlenia niechcianych roślin gdzie indziej jest fajna, ale... wiesz, moja świadomość i gust ogrodowy się zmienił i w tym drugim ogrodzie też chciałabym mieć ładnie. Staram się znaleźć złote rozwiązanie ale nie takie to proste.
mrokasia 21:05, 03 maj 2019

effka napisał(a)
Również przyklaskuję pomysłowi grabowemu. Bardzo dobrze tam wyglądają

Ewcia, dziękuję .
Kasia_CS 21:07, 03 maj 2019

mrokasia napisał(a)

Kacha, zapraszam na wizję lokalną .

Możliwość przesiedlenia niechcianych roślin gdzie indziej jest fajna, ale... wiesz, moja świadomość i gust ogrodowy się zmienił i w tym drugim ogrodzie też chciałabym mieć ładnie. Staram się znaleźć złote rozwiązanie ale nie takie to proste.

no to mus zakupić do firmy graby
mrokasia 21:08, 03 maj 2019

Jutro przyjeżdża mój syn, by pomóc w przesadzeniu wielkiego jałowca. Czyli część II akcji "frontowa" .
BKosimkArt 21:11, 03 maj 2019

O kurcze Kasiu ale zmiana! Jak mi Anulka dziś doniosła że tak szybko ogarneliście temat to przybiegłam zobaczyć. Świetny efekt!
Podziwiam
anna_t 21:16, 03 maj 2019

mrokasia napisał(a)
Dziewczyny, urobiliśmy się jak dzicy ale trzy koniki wygalopowały z mojego ogrodu i już rezydują w nowej miejscówce . A na mojej frontowej zamieszkały graby . Na razie dwa, trzeci czeka na eksmisję jałowca co nastąpi w sobotę o ile pogoda się nie popsuje.
Fotki z komórki, ale jestem taka zadowolona, że nie mogę cieszyć się sama . Jak widać eM też zadowolony, zażądał uwiecznienia jako główny wykonawca. Sam posadził koniki bo ja pojechałam odebrać graby!!!

Kasia rewelacja!
O niebo lepiej