Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój azyl na wichrowym wzgórzu

Mój azyl na wichrowym wzgórzu

m_gocha 01:08, 28 lip 2018

Nadrabiam zaległości na O. Twój Anitko wątek zostawiłam sobie na deser
Cały dzisiejszy wieczór (o rety noc już późna ) spędziłam w Twoim cudnym ogrodzie.
Świetne ujęcia i zdjęcia poczynili Twoi goście! Chwilami można było zapomnieć że się jest tylko u siebie przy komputerze. Świetny klimat ma Twój ogród. Dla mnie wzór niedościgniony!Brak mi słów aby wyrazić swój zachwyt

Spotkania Ogrodowiskowe rewelacyjne. Widziałam relacje z innych ogrodów
Wakacje w Norwegii do pozazdroszczenia. Cudne widoki!

I jak po takiej dawce emocji iść teraz spać?
Marga 14:00, 28 lip 2018

Zostawiam achy i ochy Anitko Normalnie słów brak brakuje tak masz pięknie
nicol21 22:50, 29 lip 2018

fantastyczny masz ten ogród. ale to już wiesz a ja powtarzam do znudzenia. Niedługo biletowane wejścia będziesz robic może mi się uda załapać za frikowe jakimś cudkiem

fajnie też zobaczyć zdj innych osób bo to zawsze nowe ujęcia. niby to samo, a jednak innaczej
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
AgataM 23:01, 29 lip 2018

Już chyba cały słownik podziwu wykorzystałam. I co mam teraz napisać? CU....DO.....WNIE !!!!!!!!!!!!!!!. Pozdrawiam gorąco.
Anitka 17:45, 01 sie 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
U mnie też całe 5 minut popadało.....hm dobre i tyle, bo mogło nic, choć trawa i byliny skorzystają
To nieoczywiste to penie nachyłek od Kondzia i A

Tak, to nachyłek. Już posadzony. eM przywiózł mi też ostatnio żółto-brązową rudbekie od teścia z działki, bo się wysiała w chwastach i była by skoszona. Rozkręcam się kolorystycznie ostatnio
Anitka 17:48, 01 sie 2018

paulina_ns napisał(a)

A ta druga roślinka? Pięknie to skomponowałaś

Jakiś rozchodnik taki niebieskawy z marketu. Możesz mnie nawet przypalać na ognisko, ale nie wiem. Jak to zwykle w markecie było tylko napisane Rozchodnik Mix.
Anitka 17:59, 01 sie 2018

Kondzio napisał(a)
Anitko,

Bardzo dziękujemy za wystawne przyjęcie jakim nas wszystkich ugościłaś. Pokazałaś nam swoje wspaniałe przemyślane w każdym calu miejsce. Jesteś prawdziwą perfekcjonistką, ale perfekcjonistką, która szuka równowagi między pięknem a funkcjonalnością. Masz niesamowity zmysł organizowania przestrzeni, co widać zarówno w Waszym domu jak i ogrodzie. Tu wszystko jest na swoim miejscu, ale zawsze znajdzie się element frapujący, przyciągający wzrok, skupiający uwagę oglądającego.

Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem dzieła, jakie stworzyłaś. Zastanawiałem się jak nazwać styl Twojego ogrodu. To, że jest on ogrodem formalnym to oczywiste, ale bardzo przemyślane elementy architektury, użyte materiały, przybliżają Twój ogród do ogrodów włoskich czy hiszpańskich. Myślę, że właśnie mariaż tych dwóch stylów zdecydował o niepowtarzalnym charakterze ogrodu.

Nasze zdjęcia nie oddają jego piękna, bo słońce było ostre, gości masa, a zamknięta perspektywa utrudniają robienie szerokich ujęć.

Dziękujemy raz jeszcze i mamy nadzieję na jeszcze...

Chyba się zaczerwieniłam i 10 cm nad ziemia się uniosłam jak to przeczytałam Z Waszych ust i to szczególnie tyle co po powrocie ze zwiedania pięknych ogrodów takie komplementy to zaszczyt. Dziękuje bardzo.
U mnie taki miraż jest skutkiem różnych podróży i próbą przemycenia różnych klimatów ogrodowych.

Zapraszam jak najczęściej Wiem,że słońce było mocne, ale za piękne zdjęcia dziękuje bardzo.
Wprowadzam zmiany, o których była mowa, więcej koloru i form strzelistych. I bylinówka powstanie tam gdzie Andrzej sugerował Ale pilną uczennicą jestem
Anitka 18:00, 01 sie 2018

Gosialuk napisał(a)
Tyle pochwał się sypie zewsząd, że już nie wiem co napisać. Napawam się widokami zatem.

Musze coś brzydkiego w najbliższym czasie pokazać, żeby można było coś napisać
Anitka 18:02, 01 sie 2018

koliber napisał(a)
O...i kolejna fotorelacja Super
Twojego ogrodu nigdy dość
Pozdrawiam

Nie mam teraz co focić, bo fotorelacji tyle, że nie ma co pokazywać

Anitka 18:03, 01 sie 2018

Kamcia napisał(a)
Pięknie jak zawsze.

Mam straszne zaległości na Ogrodowisku

Ja też mam zaległości, zasypiam codziennie na sofie. Wczoraj coś chciałam poprzeglądać i zasnęłam z laptopem na kolanach