Basiu ostatni już w lekkim remoncie, a skoro się podoba to znaczy, że kierunek dobry
Porządkowanie nawet w błocie daje niesamowita frajdę, dobrze, że jest nas więcej. No i widzisz, ile mam miejsca na krokusowe łany
Cieszę się, że zmobilizowałam się do porównania, może pomoże nie tylko mnie
Od ciebie nauczyłam się patrzeć przez zdjęcia, dają zupełnie inne spojrzenie na zmienianą rzeczywistość.
I tak jak piszesz, pstrokacizna, różnorodność jest etapem wielu ogrodników. Patrząc wstecz taka tez była moda, wygrał ten kto jej nie ulegał albo mądrze sadził.
Pomysł z rondem jak dla mnie bomba. DZIĘKUJĘ ANITKA
Druga osoba, której całus przesyłam to Wiklasia Napisała kiedyś, że kamienne obwódki dają wrażenie ciężkiego dołu. Masz rację, ale trochę czasu zajęła mi myśl, jak to będzie bez nich. Moja pedantyczna natura długo nie wyobrażała sobie bez nich ogrodu. Szczęśliwie w którymś momencie kamień zaczął mi ciążyć i zniknął z obwódek. No prawie wszystkich
Iwonka ale jedziesz ze zmianami i przesadzankami, super będzie ta rabatka na krokusy
Uwielbiam u Ciebie ten widok z góry i te idealne stożki coniki kiedy one tak narażone na przędziorki, może to też dzięki bezpośredniej bliskości oczka mają wilgotne powietrze.
Porównania super, aTy z maleństwem no nie do poznania prawdziwa matka polka
Dokumentacja nowej rabaty na przedwiośniu fajnie pokazuje, że tej pory roku w roślinności mi brak. I czegoś na obwódki, ale na nie przyjdzie pora latem.
Widok jest z okienka sypialni, widać całą tę część bardzo dobrze. Świerki conica też mnie dziwią, są w tym miejscu 20 lat, może wilgoć z oczka faktycznie pomaga. To ostatnie trzy egzemplarze jakie mi zostały. 6 szt niestety nie przetrwało.
Porównania zawsze są ciekawe. A ja faktycznie nie do poznania (inna fryzura) A maleństwo w lipcu kończy 20 lat
O matko cudne linie wyszły! Ja to jednak lubię te faliste... i teraz widzę że masz tu podjazd o którym mówiłaś.. bardzo podobnie faktycznie, tylko u Ciebie zdecydowanie lepiej to wygląda... ja też dziś w tym miejscu poprawiam łuki i dziabnę chyba od razu nową rabatę na drzewa... powstanie bardzo podobny łuk jak u Ciebie tylko u mnie bez ronda.