Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wzgórze chaosu

Wzgórze chaosu

Iwonka 12:41, 07 maj 2018

Krakus napisał(a)
super widoczki chwastów to nie widać...ja po 4 dniach jak wróciłem to może dmuchawców jedynie dzieciaki sie ucieszyły...

pewnie tak jak u mnie sucho niestety..cos nas deszcze i burze omijają...cały kwiecień nawet nie pokropiło u mnie ;(

Ta susza jest dobijająca. Nawet w mieście trawniki usychają. Zapomniałam synom powiedzieć o podlewaniu przesadzonego klona, teraz po powrocie go przelewam, ale mam obawy, że niestety padnie.
27 maja szykuje się u mnie małe spotkanie. Może dasz radę wpaść, zobaczysz jakich błędów nie popełniać
Krakus 13:47, 07 maj 2018

Iwonka napisał(a)

Ta susza jest dobijająca. Nawet w mieście trawniki usychają. Zapomniałam synom powiedzieć o podlewaniu przesadzonego klona, teraz po powrocie go przelewam, ale mam obawy, że niestety padnie.
27 maja szykuje się u mnie małe spotkanie. Może dasz radę wpaść, zobaczysz jakich błędów nie popełniać

dzięki za zaproszenie...widziałem też na Wichrowym wzgórzu...komunie mam na razie "tylko" 13 i 20 więc może 27 uda mi się zarezerwować termin...dołożę wszelkich starań bo fajnie było by poznać więcej osób z Krakowa i okolic

jak możesz to na priv prześlij więcej szczegółów...
sylwia_slomc... 13:48, 07 maj 2018

Tak sobie dzisiaj przeszłam po Twoim ogrodzie i widze spore podobieństwo z ogrodem Agani, a Ona ma cudny ogród i u Ciebie się zachwycam, a juz jesiueń masz bajeczną w 100%
Anitka 13:22, 08 maj 2018

Śliczne widoczki z każdej pozycji. Bardzo ładne masz świerki 'Conici'. Chyba im służy bliskość tego wodnego zbiorniczka, bo lubią wilgoć w powietrzu i nie atakują je wtedy przędziorki.
Jak nie masz pomysłu na puste miejsca to nic na siłę. Z czasem coś w głowie się wykluje
sylwia_slomc... 13:23, 08 maj 2018

Iwonko wrzuciłam u mnie fotkę tego preparatu co go widziałam przeciw kleszczom w ogrodzie
abiko 14:25, 08 maj 2018

No Iwonka.. ja widzę ten busz chwastów.. chyba muszę okulary zmienić
Strasznie mi się klonik podoba
kasiek 08:07, 10 maj 2018

Mało foci u Ciebie, a szkoda bo widać że jest na co popatrzeć
Iwonka 07:14, 11 maj 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Tak sobie dzisiaj przeszłam po Twoim ogrodzie i widze spore podobieństwo z ogrodem Agani, a Ona ma cudny ogród i u Ciebie się zachwycam, a juz jesiueń masz bajeczną w 100%

Ależ mam poślizgi z wątkiem swoim i waszym. Odrabiam zaległości po wyjeździe i weekendowym lenistwie. Różyczka od was wsadzona, na razie w poczekalni, ale coraz intensywniej myślę o porządnym, rolniczym kawałku ogrodu. Doradzicie mi gdzie go zrobić, bo ziemia u mnie licha, ale pomysl kiełkuje
Iwonka 07:19, 11 maj 2018

abiko napisał(a)
No Iwonka.. ja widzę ten busz chwastów.. chyba muszę okulary zmienić
Strasznie mi się klonik podoba

Jest i to duży, na szczęście moja małpka go nie fotografuje W końcu popadało i wczoraj zaczęłam walkę z chwastami
Iwonka 07:21, 11 maj 2018

kasiek napisał(a)
Mało foci u Ciebie, a szkoda bo widać że jest na co popatrzeć

No widzisz Kasia, a mnie mój ogród coraz bardziej denerwuje, dlatego mało zdjęć robię. Zapraszam do siebie 27 maja, zobaczysz ile błędów w nim popełniłam