Haniu dołożę, decyzja zapadła, dziękuję za pomoc. Muszę tylko znaleźć 3 egzemplarze w dobrej cenie i wysokości.
Nie chcę już Robusty, pozostaje chyba klasyczna Fastigata? Może Wojtek? Na pewno nie Dawid bo żółty

W razie czego mam plan B, świerki Conica od lat mają przędziorka. W tym roku nie pryskałam, niech czas zadecyduje...
Kasiek już niedługo i sama będziesz czarować takie rabaty, nowe miejsce wymarzone

Oj będzie się działo, ogród tak inny od obecnego... Trzymam kciuki i dużo zdrowia kochana!!!
Ula u mnie tylko szałwia Caradonna daje radę i ślimaki jej nie lubią. Odrobina granulek ratuje maluszki a potem spokój. Inne szałwie choćby nie wiem jak i kiedy zabezpieczone systematycznie mi wypadają. Jedynie Salute Light Pink jakoś się uchowała i robię sobie nowe sadzonki.
Margo wiesz Gosia, że róże są w planie B jeśli 3 hortensje Pink będą jednak na nie.
Na razie jest ok, ale jak widzę rozrost tych hortek na rabacie z 2020 to myślę, że chyba zamiast nich będą róże. Wiesz że Heavenly Pink mam na swojej liście róż

To długa lista, mam ją jakieś 4 lata i na razie tylko Eden Rose kupiona. Niezłe mam tempo

W dodatku Edenka w tą zimę prawie cała przemarzła więc startuję od początku
Kordina dziękuję Bożenko. Aż mi wstyd, że tak rzadko bywam u Ciebie i u wielu innych osób, z telefonu czasem podglądam, ale nie dam rady pisać, "peselioza" we wzroku i nie tylko
Powinnam choć słówko zostawić czy emotkę, ale starej daty jestem i eleboraty nie chcą mnie opuścić

Wygodnie mi za to z laptopa, ale tak trudno od wiosny wygospodarować czas. Przepraszam!