April umawiamy się na przyszły rok na czytanie ulubionych książek

Ja zniknę w tajemniczym ogrodzie a ty doświadczysz chaosu, serio
MagdaLenka kopiuj wklej byłoby zaszczytem dla mnie!!! Pięknie mieszkasz

Ten horyzont, to niebo... U mnie pomijany w kadrach misz masz podmiejski
Kordina telenowela ubarwia rzeczywistość

ta sama rabata na kilku zdjęciach, z różnych ujęć i mamy na bogato
Sylwia byliny faktycznie w tym zakątku poszalały, taki rok plus poprawiona gleba procentuje. A tawułki z bordowymi liśćmi to taka odmiana, która kwitnie najpóźniej i najdłużej trzyma kwiaty.
Aga Poczarowałam światłem i dobrą porą dnia

Do zobaczenia wkrótce
Basiek odmiany jeżówek polecam, zwłaszcza Delicius Candy, Virgin, Green Yewel i Delicious Nougat. Kwitną i kwitną
Mrokasia jak zaraz nie zasnę to chyba dziś znów przynudzę

A do twojego wycacanego ogrodu wproszę się na pewno

Jestem zachwycona bujnością rabat i pomysłem, ogarnęłaś temat ekspresowo!!!
Madzia postaram się o kolejne odcinki

Obejrzałam dziś twoje, cudne, bujne, kolorowe
Daga ja się boję tych skrzyń jak cholera! Wniosek mam jeden: trzeba się było uczyć za młodu od babci i mamy, a nie zmykać z kolejną książką do swojej jaskini

I z fochem zbierać ziemniaki raz do roku
Kasiek jak miło cię widzieć

Ależ mamy tyły w pogaduchach... A u ciebie łąka pięknieje, nie dziwię się, że serce tam zostawiasz coraz bardziej.
Haniu rabaty nam spuchły w ten szalony pogodowo sezon, zobaczymy co kolejny przyniesie
Juzia a ja już nie wiem jak dziękować, szalejecie Dziewczyny z komplementami : D
Ula sadziec jest fioletowy, trochę przypomina kolor tawułek u Anitki. Nazywa się Baby Joe. Miał kiepski start w tym sezonie, w jednym miejscu mi zanikł. Muszę zadbać o niego i rozsadzić.
Asia Wafel upodobanie do kolorów chyba mamy podobne

Sprawdzone. Choć kusi mnie pomarańcz z fioletem i ciemnym bordo. Niestety miejsca już chyba brak.