U Was też Monia piękne morze, takie spokojne. Super naładować baterie, odpocząć.
Po powrocie nasze ogrody jakieś większe, bujniejsze. Tylko te rozszalałe chwaściory damy radę
Teutonii szukaj, mój najpiękniejszy dereń. Taka mała Venus
Wycieczka spontan, bez żadnych planów a tymczasem taki zachwyt.
Super, że byłaś w tych miejscach, krajobraz tak inny od naszego.
Lubię ten grecki luz, siga siga bywa pomocne w naszym polskim zabieganiu
Ogród podczas nieobecności poczuł wolność i poszalał z chwastami.
Teraz ja mam imprezę "oczyszczajacą"
Z ogrodu najbardziej cieszą mnie moje pierwsze sałaty. Ciasno mają jak diabli ale mam ich tyle że 4 osoby mogą codziennie jeść bez umiaru.
Nie patrz na pomidorki wciśnięte w ten busz Za rok będę mądrzejsza
Podziwiam waszą szklarnię!!! Królestwo
Cześć Ulinka
Z wyjazdu fotki zawsze z niebem bardziej niebieskim niż u nas Naładowałam nieco baterie
Ogród uwierz nie idealny, ale jakoś z daleka broni się bujnością.
Choć niektóre roślinki nieco wypadają, penstemony, bodziszki, brązowe turzyce od Madzi.
Zrobię ci dziś fotki moich chwastowisk
Ale jeszcze poczaruję Schmetterlingiem Szczęśliwie w dobrym miejscu posadziłam tego derenia.
Hakonki u Ciebie bardzo bujne. Moje mają za sobą niektóre już 2 sezony. Kolejne trzy nie obudziły się całkiem po zimie. Nie służy im coś u mnie w ogrodzie. Przesadzę te co ocalały w inne miejsce, a na tamtą rabatę dam chyba seslerię. Zawsze wzdycham jak widzę takie okazy u Was, czy to u Ciebie czy to u Wioli. Rozplenice za to sobie radzą i w zeszłym roku jesienią byłam z nich zadowolona.
Iwonka, cudowności pokazujesz! wycieczkowe kadry boskie! A i w Twoim ogrodzie można się rajsko poczuć Pozdrawiam! I napisz czy jakieś plany odwiedzinowe się klarują?