Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Tu na razie jest klepisko....

Tu na razie jest klepisko....

MartaKozak 16:45, 21 kwi 2020

Czesc Kasiu, tez planuje wkopac trampoline w tym roku, ciekawa jestem jak sie do tego zabierzecie. Bedziecie spod i boki czyms utwardzac?
Pozdrawiam serdecznie
kasiab 19:09, 21 kwi 2020

MartaKozak napisał(a)
Czesc Kasiu, tez planuje wkopac trampoline w tym roku, ciekawa jestem jak sie do tego zabierzecie. Bedziecie spod i boki czyms utwardzac?
Pozdrawiam serdecznie

Czesc Marto miło Cie widzieć wiesz co chcemy pod te metalowe "nogi" ułożyć bloczki betonowe. Ja bym wzmocnila boki a mąż twierdzi ze nie ma potrzeby także musimy to przedyskutować
andzia458 19:52, 21 kwi 2020

Witam. Jestem nowa i przychodzę się przywitać.
Jeśli mogę w kwestii trampoliny- my mamy od kilku lat i myślę, że Twój mąż ma rację.
kasiab 20:01, 21 kwi 2020

Witam Aniu dziękuję za odwiedziny jeśli mój M ma rację to całe szczęście dla mnie bomba mniej pracy będzie
sylwik69 20:10, 21 kwi 2020

Kasia poplon to jest bardzo dobre rozwiązanie wzbogacisz glebę i masz czas na przemyślenia a kopie się dużo lżej niż trawę coś na ten temat wiem!
kasiab 20:34, 21 kwi 2020

sylwik69 napisał(a)
Kasia poplon to jest bardzo dobre rozwiązanie wzbogacisz glebę i masz czas na przemyślenia a kopie się dużo lżej niż trawę coś na ten temat wiem!

Juz kawel 60m2 za mną z poplonem w zeszlym roku pozniej kopalam z obornikiem rabata czeka na obniżenie bo jesteśmy na równi z podmurowka od nowego ogrodzenia i wsadzenie żywopłotu. Jak mi się uda i dostane ładne graby to chce zrobić je na stelazach od strony jadalni. Najchetniej obskoczylabym cały przod właśnie takimi ekranami....
kasiab 09:09, 22 kwi 2020

Dziewczyny czy mogę podzielić molinie kf i ed? U mbie ruszyły już i sa na tyle duze że dam radę coś z nich uszczknąć do przechiwalnika. Z tego co pamietam to Toszka pisala ze kwiecień to dobry czas... Jednak pewności nie mam.
MartaKozak 09:15, 22 kwi 2020

Tak, jak już ruszyły to możesz je dzielić i przesadzać.
kasiab 09:22, 22 kwi 2020

Dziękuję Marto
kasiab 14:21, 22 kwi 2020

Poki co rozsadziłam hakchone i zrobilam 27 sadzonek. W zeszlym roku za blisko je posadzilam i rozrosla sie w wielka kępę, korzenie się ładnie splątały i tak miałam 23 sadzonki teraz 27

Zaczęłam ogarniac molinie ed i z 2 zrobilam 10 i jeszcze 2 czekają. Do cięcia używam piły ręcznej inaczej nie da rady... Aż się boję zabrać za molinie kf... Oczywiście nie jest prosto je wykopac bo mają mocne geste i dlugie korzsnie.

Carexami id problemu mam nadzieję nie będzie

Wrzystkie powstale sadzonki sadzę do doniczek i pójdą do zadołowania przy warzywniku. Łatwiej będzie mi o nich pamiętać żeby podlewać i by nasz pies się z nimi nie rozprawił bo tam nie chodzi