Powiem szczerze że od kiedy jestem na Ogrodowisku tak zmienił się mój gust że szok. Wczesniej podobaly mi sie ogrody mega kolorowe energetyczne, jak Asia z Ewa planowaly rośliny moom marzeniem byly hortensje.... Teraz podobaja mi się lekkie I zwiewne pelne traw i roslin które są wlasnie lekkie i na wietrze wprowadzają taką dynamike ...
Madziu przybij piątkę ja zauważyłam że boje sie cokolwiek kupic i posadzić jakby to było już ostateczne i bez możliwości zmian... Muszę zmienić nastawienie
Ufff mamy światełko w tunelu. Dziękuję Ewo za te informacje! Juz przebieram nóżkami przed kopaniem jutrzejszym! Jest nadzieja na moj przyszły ogród dziękuję
Usiadłam przy kompie z moimi dziewczynkami (tzn Liwka non stop gadała a Kaja na mnie właziła deptała po mnie itd) i zrobiłam jak by to wyglądało z tarasu czy to ma racje w ogóle bytu. Wiadomo że muszę wrzucić to na plan że zwymiarować wszystko tylko zależy mi na waszej opinii zanim usiądę z moimi pomocnicami. PS nie śmiejemy się głośno z moich wypocin proszę
Kasia na nasze piaski to zdecydowanie trawki typu: stipa,seslerie skalne,juki,i kordyliny przepiękne lub len nowozelandzki o którym wciąż myślę.Ceny tych ostatnich powalają,ale przy obecnym suchym klimacie dałyby radę
Niestety nie mogę odczytać co tam zaplanowałaś,tył na pewno potrzebuje drzew aby już teraz przesłonić się!
Miłej niedzieli ja idę grabić...
Ale najpierw kawka i Danusiowy ogród w" Maji w Ogrodzie" choć wirtualnie tam będę