Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bylinowa łąka

Bylinowa łąka

sylwia_slomc... 20:03, 02 lut 2019

W prognozie na najbliższe dwa tygodnie u nas jedynie w nocy do -3 ma być, w dzieńna plusie przynajmniej tak zapowiadają u mnie. Od Was do nas nie tak daleko znowu, strefa chyba ta samaWszystko startuje bo mokro i ciepło, ale w ziemia odtajała na 10cm tylko na razie, na oczkach jeszcze lód.
Gosialuk 20:05, 02 lut 2019

Aniu z drewnianymi miałabym więcej kłopotu. Musiałabym jeszcze wiercić otwory, żeby te druty przeciągnąć. A i trwałość ich pewnie mniejsza, musiałabym ewentualnie kotwy zakładać, żeby w ziemi nie zgniły.
anabuko1 22:16, 02 lut 2019

Każdy wybiera tak jak mu najlepiej pasuje.
I to jest najlepsze
koliber 07:56, 13 lut 2019

Wpadłam się przywitać Widać u Ciebie już wiosnę?
Gosialuk 14:46, 13 lut 2019

Hej Wiosny jeszcze nie ma. Byliśmy nawet w sobotę zobaczyć, ale jeszcze śnieg zalega i wiało tak, że szybko uciekliśmy do domu. Na razie wiosnę tylko na forum widać. Ty też jak czytałam do wysiewów się szykujesz. Ja czekam do marca.
Na balkonie tylko tulipany botaniczne rosną w górę, ale nie wiem gdzie one tę wiosnę czują.
Taki jakiś marazm ogrodowy mnie dopadł i nic mi się nie chce.
ElzbietaFranka 19:07, 13 lut 2019

Witam Gosiu.
U nas też nie ma przecież to dopiero połowa lutego gdzie tam jeszcze co najmniej jeszcze z półtora miesiąca jak dobrze pójdzie.

Pozdrawiam
sylwia_slomc... 19:14, 13 lut 2019

Gosia zleci raz dwa A teraz planuj co gdzie posiejesz lub posadzisz, szukaj inspiracji i oko fotkami pociesz
roma2 19:17, 13 lut 2019

Objawy wiosny to ja też tylko na forum widzę . Marazm minie jak słoneczko porządnie przyświeci. Nie martwiaj
violaskom 19:21, 13 lut 2019

Gosiu wpadłam się przywitać po przerwie. Ciekawe czy już coś wysiałaś?
koliber 07:16, 14 lut 2019

Gosialuk napisał(a)
Hej Wiosny jeszcze nie ma. Byliśmy nawet w sobotę zobaczyć, ale jeszcze śnieg zalega i wiało tak, że szybko uciekliśmy do domu. Na razie wiosnę tylko na forum widać. Ty też jak czytałam do wysiewów się szykujesz. Ja czekam do marca.
Na balkonie tylko tulipany botaniczne rosną w górę, ale nie wiem gdzie one tę wiosnę czują.
Taki jakiś marazm ogrodowy mnie dopadł i nic mi się nie chce.

Tak, do wysiewów się szykuję Ale tak jak Ty poczekam na marzec
U mnie marazmu brak, ale za to chęci do działania ogromne Siedzę i planuję od jakich prac sezon wiosenny rozpocząć, aby to jakoś logicznie ogarnąć i ruszyć z następnymi pracami Wszak nowe rabaty czekają