Zbiorowe dzięki za wsparcie.

Można na was liczyć. Chyba potrzebowałam tego.
Elu wiem, że jeszcze trzeba poczekać. Takiego doła złapałam chyba przez brak słońca. Ale już mi mija. Pocieszyłam się kupnem nasionek.
Sylwio Cieszę się fotkami u was. Moje plany takie bardziej ogólne. Potem i tak wszystko w praniu wychodzi.
Romo Tak właśnie myślę, że słońca mi już bardzo brak. W sumie nie jestem zmartwiona, tylko taka zniechęcona do działania. Może to przesilenie wiosenne.
Violu jeszcze nic nie sieję. Czekam na marzec. Ale kupiłam nasionka. W sumie to nie wiem po co, bo i tak mam jeszcze zaległe z tamtego roku. Ot taka sroka w sklepie ogrodniczym ze mnie.
Anetko właśnie widzę, że energia cię rozpiera. Podziel się

I tak - zamierzam się wybrać na targi. Na spotkanie z tobą i dziewczynami bardzo chętnie. Wolałabym w niedzielę, ale się dostosuję. Możesz mnie wpisać na listę.
Małgosiu czekam na wiosnę a jak. Powiem ci, że skusiłam się na te hortensje, które masz u siebie. Całe trzy sztuki. Ze skarpą dobrze cię rozumiem. Ja tak mam z przygotowywaniem miejsca na rośliny. Ale damy radę.
A tak to podczytuję co się u was dzieje i jestem na bieżąco.

To są działania ogrodowe nie wymagające wielkiego wysiłku, a zawsze jakaś wiedza w głowie zostanie.
Pozdrawiam wszystkich zaglądających.