Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Motylogród

Motylogród

Dragonka 19:28, 18 mar 2019

O jakie ładne cisiorki! tfu, tfu, przez lewe ramię.. A ta szkółka wysyła też, czy tylko zakup na miejscu możliwy?

Twoja stipa jest już spora, moja jeszcze taka malizna..poziomki i lobelie też wyglądają świetnie, strasznie lubię oglądać wysiewy u innych, cieszą mnie bardzo. Kiedy siałaś Elu?
Zakrecona 20:33, 18 mar 2019

Elu, czy to są te zwykłe?Pan Sławek miał mi dać znać, bo nie miał aż tylu, ale chyba sama się przypomnę, bo Twoje słodziaśne
Mariposa 21:04, 18 mar 2019

Margerytka40 napisał(a)

Całkiem fajne te ciski Elu, przyrosty nie są tegoroczne a raczej z jesieni, chyba że były w tunelu

Pewnie masz rację, bo tłumaczył się, że jeszcze wielu roślin nie wystawił.
Mariposa 21:05, 18 mar 2019

Zakrecona napisał(a)
Elu, czy to są te zwykłe?Pan Sławek miał mi dać znać, bo nie miał aż tylu, ale chyba sama się przypomnę, bo Twoje słodziaśne

No tak mi się wydaje, takie miały być
Mariposa 21:08, 18 mar 2019

Dragonka napisał(a)
O jakie ładne cisiorki! tfu, tfu, przez lewe ramię.. A ta szkółka wysyła też, czy tylko zakup na miejscu możliwy?

Twoja stipa jest już spora, moja jeszcze taka malizna..poziomki i lobelie też wyglądają świetnie, strasznie lubię oglądać wysiewy u innych, cieszą mnie bardzo. Kiedy siałaś Elu?

To nie jest typowa szkółka, Pan Sławek sam to ogarnia, więc roślin nie ma aż tak dużo
Niestety, nie zapisałam sobie, kiedy dokładnie wysiewałam, ale na pewno w pierwszej połowie lutego
Zakrecona 21:32, 18 mar 2019

Mariposa napisał(a)

No tak mi się wydaje, takie miały być

Ja w ogóle ich nie rozróżniam szczerze powiedziawszy, dlatego pytam, napatrzę się, to może będzie mi łatwiej.
AnkaK 21:43, 18 mar 2019

U Ciebie najfajniejszy okres teraz - zakupy!
AniazUroczyska 22:49, 18 mar 2019

Dragonka napisał(a)

Basiu, też jesteś zainteresowana kupnem cisów?
Z tego co się orientuję, to na sprzedaż wysyłkową raczej u pana Sławka nie ma co liczyć. Tak jak wspomniała Ela, to trochę nietypowa szkółka, raczej takie przydomowe ogrodnictwo. Jednak zapytać zawsze można
Margerytka40 19:29, 21 mar 2019

Jak tam, róże dotarły?
AniazUroczyska 12:59, 22 mar 2019

effka napisał(a)

Coś kojarzę, że Toszka nie radzi ziemi popieczarkowej używać ale głowy nie dam sobie obciąć

Ewo, to chyba niezupełnie tak! Znaczna część przytoczonej przeze mnie wypowiedzi, to słowa Toszki, więc raczej nie wygląda na to ,żeby kategorycznie odradzała. Chodziłoby mi, o takie porównanie z obornikiem i postawienie kropki nad "I". Jednak TOSZKA gdzieś ostatnio zaginęła... Czy, tylko TU- nie zagląda? Czy,to tylko takie moje odczucie? Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie.... TOSZKO!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies