Czyli lepinox też działa.. dzięki w zeszłym roku trzasnełam moje buksy owadofosem i chyba jest ok..muszę tam zajrzeć, skoro mówisz że już dwa razy w tym sezonie oprysk robiłaś..
Widziałam właśnie wczoraj kule cisowe ale 150zł powalilo mnie..jak ja to mówię: na cycki
Zmiana gustu....wiem co masz na myśli mi się to też cały czas kotłuje w głowie.. najpierw był angielski, potem formalny strzyzony, potem bylinowy..na wzór tego co zrobił Oudolf w Hamm..tam też jest ściana lasu za rabatą..a ostatnio weszłam do Magdy z ogrodu z wilkiem i zobaczyłam ten jej cudny miks bylin, traw i iglaków i pomyślałam..,ze przecież jak mam za plecami las mieszany to moze i takie zmiksowane nasadzenia też by się sprawdziły....I tak sobie mieszam w tych moich koncepcjach
Przyznam,że nie bardzo lubię fiolet na rabatach..(u siebie ) a może by tak limonka, biały i bordo ???
Nooo już się na nią sliniekiedyś razem z Madżen myslalysmy o takiej , ale plastikowej, przezroczystej...teraz jednak stwierdziłam, że techno rattan będzie lepszy ,bo w przypadku deszczu nie będzie się trzymać wewnątrz
Madziu Sebek mi nadał miejscowke z tymi cisami..Katowice.. ale kupiłam ostatnie ale znalazłam też u mnie w Rudzie ..cena jednaka..6 dych
Jak potrzebujesz bliższy namiar to pisz
Elu kochana, robi się bosko miejsce na huśtaweczkę wyszło ekstra i curkadełko się wpasowało... Widzę że cisy zakupiłaś, to dobrze noo jak wkońcu się u Ciebie zjawię to chyba się mnie nie pozbędziesz buziam
Ooo Sylwia jak fajnie że myślisz z klonami się nie lubimy a mize raczej..one nie lubią mnie miałam trzy przed domem, wszystkie trafił ślagna kolejnego się nie pokażę mimo że są cudne..
Pokażę Ci to miejsce z innej strony...
Trzeba to koniecznie optycznie wydzielić.. żeby lezaczka nie było widać z altany i odwrotnie...trawy też mi wpadły do głowy...Musze chwilę jeszcze poczekać bo ta brzoza mi nie wystartowala, a była wykopana chyba dość brutalnie to czy będzie tam rosła może pewne rzeczy generować A jaka trawę masz na myśli?? Mam też linkę na pniu do zagospodarowania..hmmm
Moniu te cisy są fajne wysokie..mam sąsiadów zaraz bo to szeregowki, więc kwestia prywatności jest pierwszej wagi
No ja liczę, że w końcu do mnie dotrzesz
Cisy Fajne Ci się trafiły, bo od razu duże Fontanna bardzo pasuje kolorystycznie do tego miejsca
Widzę też przy altanie nowe nasadzenia - dzieje się jednym słowem