Tess
10:43, 10 sie 2012

Jolu, póżno rewizytę oddaję, bo powzięłam postanowienie, by wątek cały przeczytać - w celu poznania wszystkich zakątków i tajemnic ogrodu. Nie ukrywam, nie dałam jeszcze rady, ale jestem już na 50 stronie od początku i przeczytałam prawie 90 stron na końcu
Piękne masz roślinki. I babcią cudownie mądrą i rozsądną jesteś, że uczysz je przez doświadczenie. Nie mam jeszcze wnuków, ale mam nadzieję, że będę umiała tak jak Ty wspaniale wspierać ich wychowanie.
Załóż taki wątek, chętnie dołączę, będę najaktywniejszą współautorką tego wątku
W tym temacie jestem miszczem
Też pomogłam chwastom, rozsypując kompost
Więc nie myśl sobie, że jesteś jedyna mocarna w tej konkurencji
)))))))))))
Dbaj o siebie
PS. Wnuki mają cudowne wakacje, będą je na pewno pamiętać

Piękne masz roślinki. I babcią cudownie mądrą i rozsądną jesteś, że uczysz je przez doświadczenie. Nie mam jeszcze wnuków, ale mam nadzieję, że będę umiała tak jak Ty wspaniale wspierać ich wychowanie.

Załóż taki wątek, chętnie dołączę, będę najaktywniejszą współautorką tego wątku

Więc nie myśl sobie, że jesteś jedyna mocarna w tej konkurencji

Dbaj o siebie

PS. Wnuki mają cudowne wakacje, będą je na pewno pamiętać