Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wichrowe wzgórze

Wichrowe wzgórze

Monic 23:31, 04 kwi 2013

Dzięki, Sebuś...
Mam tak wielki smutek w sercu, że nawet nie potrafię tego wyrazić
Joku 23:49, 04 kwi 2013

Moniko, bardzo tobie współczuję. Też miałam kiedyś takiego psa,który był moim najlepszym przyjacielem. Domyślam się co czujesz.
Milka 12:25, 05 kwi 2013

Moniko, ja czuję to samo, ale nie potrafiłam tak pięknie ubrać to w słowa; twoja wyjątkowa Psinka była chora, mój nie i tym bardziej mnie to boli, ale ból jest zawsze ten sam.........
......w jakiś sposób, czułam się z tobą związana, choć nie było wiele pisaniny i och...ach, teraz wiem dlaczego, są ludzie, którzy czują podobnie...u mnie też kolejny piesek odchodzi, ale każdy ważny i każdy wiele wniósł do mojego życia........
musimy popłakać.......a potem znowu jutro, też cierpię, ale wiem, że piesek będzie tam gdzie się wychował i może z góry będzie czuwał nad nami wszystkimi....
pozostały 2 zagubione, boję się o nie i tak naprawdę nie wiem, co mogę wymyślić, jak o nie zadbać.........u sąsiadów też był piesek, jak mój i też już nie szczeka.......uświadomiłam to sobie dziś.....przez chorobę nie mogę wyjść i dowiedzieć się czegokolwiek......
i zrobiło się tak pusto........z okna kuchni tyle widziałam....dziś nic się nie dzieje........

Moniko....
Dasia 13:59, 05 kwi 2013

Pięknie piszesz o swojej przyjaciółce, bardzo Ci współczuję straty.
Pozdrawiam ciepło i serdecznie.
Gardenarium 16:25, 05 kwi 2013

Współczuję I rozumiem ból.

Instagram Ogrodowiska
AgnieszkaW 17:39, 05 kwi 2013

Moniko, żal psinki - przyjaciela. Tulam
grazyna 19:45, 05 kwi 2013

Przeczytałam smutną historię, przepięknie, z miłością opisaną, jeszcze przed południem w pracy. Popłynęły mi łzy, z trudem się mogłam powstrzymać, napisać cokolwiek nie miałam siły
Jest mi bardzo przykro z powodu Twojego (i Twojej rodziny) cierpienia Moniko, bardzo Wam współczuję i tulam ciepło.
Sama mam sunię 13 letnią i właśnie zaczęła dostawać (malutkie dawki) tableteczki na serdeuszko
Oj, nawet nie chcę myśleć dalej
Rozumiem Twój/Wasz ból, sama jestem psiarą od dziecka.

Martek 19:46, 05 kwi 2013

Moniko współczuję odejścia suni.
Każdy kto stracił pieska wie z czym to się je ...
Od małego słyszałam,ze psy duszy nie mają ,ale coraz bardziej chciałabym ,żeby to nie była prawda .Pożegnałam już dwa psy i inne stworzonka ...
Trzymaj się dzielnie .
grazyna 19:47, 05 kwi 2013

Psy duszę mają i na nas czekają
JulkAd 19:48, 05 kwi 2013

Moniko zryczałam się jak czytałam Twoją historię, współczuję bardzo i przytulam mocno w tej rozpaczy....wiem co czujesz. Pięknych 15 lat Jej dałaś, a Ona odwdzięczyła się tym samym...wspomnień nikt Ci nie odbierze, chociaż teraz to trudne...