Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Sałatka pokrzywowa

Sałatka pokrzywowa

tulucy 09:28, 03 cze 2022

Hmmm przyznam Ci się, że Twój obuw zwrócił moją uwagę. Kolorem i wysokością bardziej mi na jakieś kozaczki krótkie pasował, ale cicho siedziałam, bo co mi do tego, w jakim obuwiu Ty po łąkach chodzisz. W końcu ja w ogrodzie też w czarnych sztybletach zimowych pracuję. Córce zabrałam.
Mgduska 09:39, 03 cze 2022

Oj tam, zachwyt zawsze warto wyrazić, nie dusić w sobie Kaloszki mają dodatkowo żółtą podeszwę, bardzo je lubię.
Anda 13:11, 03 cze 2022

Dołączam do zachwytów i bije oklaski za pięć oskarów
Serio, łączka śliczna, fotka z perspektywy ślimaka również. Kukliki zwisłe są śliczne i dobrze, że są jeszcze takie naturalne miejsca.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Iwona100 18:18, 03 cze 2022

Cześć. Czytałam u Mrokasi ,że masz Lagunę . Masz może zdjęcie całej róży? Jak ją prowadzisz?
Gosialuk 08:30, 04 cze 2022

Kaloszki temat rzeka. Ja kiedyś kupiłam sobie żółte, no chyba jakieś zaćmienie umysłowe miałąm, a córka ma czerwone. I powiem wam, że te czerwone przejęłam i lubię. Stroje działkowe zwykle daleko odbiegają od czasów swojej świetności, ale można mieć wrażenie, że niektóre są niezniszczalne.
Alija 15:13, 05 cze 2022

Mgduska napisał(a)
Zielone zaczyna się rozpychać łokciami, co roku zimą zastanawiamy się z M. CO latem zapełnia te wszystkie puste miejsca

Piękne kukliki, takie delikatne. Muszę takich poszukać, mam tylko, takie zwykłe pomarańczowe. Biała skalnica też cudna.

Kuklikowa dzika łączka piękna.
Mgduska 09:29, 06 cze 2022

Iwona100 napisał(a)
Cześć. Czytałam u Mrokasi ,że masz Lagunę . Masz może zdjęcie całej róży? Jak ją prowadzisz?

Laguna to róża z olbrzymim potencjałem, naprawdę nie wiem, skąd bierze tyle siły, aż tak dobrze jej nie dokarmiam
Znalazłam na 90 str. zdjęcie sprzed dwóch lat, jak kwitnie, a na 347 jest marcowe zdjęcie po cięciu, gdzie widać, ile wycięłam i ile zostało. Już teraz ugina się pod ciężarem liści i pąków. Ma piękne, zdrowe i błyszczące liście, róża-super
Mgduska 09:31, 06 cze 2022

W życiu już nie nadrobię wszystkich wątków, zaczyna się wakacjowanie, komputer w łikendy omijam ze wstrętem, a roboty przed urlopem nadal dużo. Wpadam więc na chwilkę, ale dla porządku wieczorem wrzucę jakieś zdjęcia Pięknie jest
Mgduska 20:29, 06 cze 2022

Jakieś zdjęcia
Jeśli u Was coś jest w pełni kwitnienia, albo właśnie po, na bank u mnie się dopiero rozkręca. Moje zdjęcia to jakby głos z przeszłości, tak się czuję.

Orliki

Mgduska 20:33, 06 cze 2022

Wejściowa - po lewej

po prawej