Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Hortensjowo

Hortensjowo

Dorii 22:37, 27 lut 2023

Helen napisał(a)

Ja chodzę co 5 tygodni i już teraz odrost wygląda fatalnie, ehhh. Chciałoby się nie mieć siwizny

Dlatego zrobiłam sobie blond pasemka. Odrosty pomimo że są, to zupełnie mi nie przeszkadzają. Teraz co dwa miesiące robię pasemka a jak miałam ciemne to siwy odrost świecił już po tygodniu. Minusem jest to że rozjaśnianie wcześniej farbowanych włosów mocno je zniszczyło i zamiast za pas mam je teraz do łopatek.
Helen 19:16, 13 mar 2023

Magleska napisał(a)
Helen jedynie co ,to tymi małymi nie zetniesz wielkich traw typu miskanty

Madzia, dziękuję, na razie się męczę ręcznym sekatorem. Jakoś zawsze na coś innego potrzebna kasa...ehhh
Helen 19:17, 13 mar 2023

Dorii napisał(a)

Dlatego zrobiłam sobie blond pasemka. Odrosty pomimo że są, to zupełnie mi nie przeszkadzają. Teraz co dwa miesiące robię pasemka a jak miałam ciemne to siwy odrost świecił już po tygodniu. Minusem jest to że rozjaśnianie wcześniej farbowanych włosów mocno je zniszczyło i zamiast za pas mam je teraz do łopatek.

Do łopatek to jest bardzo fajna długość
galgAsia 10:25, 15 mar 2023

Hej Przyszłam się przywitać po długiej nieobecności
Helen 19:47, 15 mar 2023

galgAsia napisał(a)
Hej Przyszłam się przywitać po długiej nieobecności

Hej, bardzo mi miło, Asiu, macham serdecznie
Agatorek 21:18, 15 mar 2023

April napisał(a)
Dzięki Ania
Ja jestem taka jak mój kicio w awatarze Pewnie trudniej dopasować kolor

Kiedyś tego używałam, naturalnie mam prawie czarne włosy (z czym się wiąże bardzo widoczna siwizna) i niestety najciemniejszy spray różnił się kolorystycznie. Ale tak „na szybko” załatwia sprawę

Przeważnie sama sobie farbuję odrosty co ok. 3-4 tyg. a raz na kilka miesięcy idę do fryzjera .

Pilarkę stih.. mamy, jest super, lekka i poręczna.
Helen 19:55, 16 mar 2023

Agatorek napisał(a)

Kiedyś tego używałam, naturalnie mam prawie czarne włosy (z czym się wiąże bardzo widoczna siwizna) i niestety najciemniejszy spray różnił się kolorystycznie. Ale tak „na szybko” załatwia sprawę

Przeważnie sama sobie farbuję odrosty co ok. 3-4 tyg. a raz na kilka miesięcy idę do fryzjera .

Pilarkę stih.. mamy, jest super, lekka i poręczna.

Agnieszka, podziwiam osoby, które same sobie potrafią pofarbować włosy. Dla mnie to już wyższa szkoła jazdy Nie jestem taka sprawna fizycznie

A fryzjer teraz niestety słono kosztuje, ehhh...

Ostatecznie żadnych nożyc nie kupiłam, chyba mogę tylko pomarzyć, zawsze coś ważniejszego do kupienia, takie życie eM pomógł przy cięciu miskantów i jakoś w miarę sprawnie poszło
Ale dzięki za podpowiedzi, to jest bardzo dobra firma
galgAsia 21:19, 16 mar 2023

Ja też mam małą pilarkę i nożyce aku stih... i są super, zwłaszcza teraz, kiedy nie mogę przeciążać rąk.
Magara 23:49, 16 mar 2023

Helen, a wiosna Twoja gdzie???
Helen 21:26, 19 mar 2023

galgAsia napisał(a)
Ja też mam małą pilarkę i nożyce aku stih... i są super, zwłaszcza teraz, kiedy nie mogę przeciążać rąk.

Jak tylko będę miała trochę kasy, koniecznie muszę zainwestować w taki sprzęt.