Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Hortensjowo

Hortensjowo

Helen 10:52, 22 maj 2023

Martka napisał(a)
Piękne zdjęcia ten różany szał chętnie bym zobaczyła, może Daga będzie gdzieś w pobliżu i cyknie? … wiele miejsc odwiedziliście, świetna organizacja, forum jest niezastąpione w wielu kwestiach

Może uda się Dagę zmotywować do wizyty w Parku Oliwnym?
Organizacja dobra tylko dzięki podpowiedziom naszej Magary. To prawda, życzliwość na forum jest bardzo duża i trochę niespotykana w szarej rzeczywistości.
Helen 11:00, 22 maj 2023

Anda napisał(a)

Jest tyle miejsc do zobaczenia, nie tylko w PL. Do Gdańska i do Krakowa chcę koniecznie zabrać eMa i córcię Kiedyś na pewno mi się uda.

To prawda w Gdańsku i Krakowie będzie się im bardzo podobało, to są piękne miejsca
galgAsia 11:45, 22 maj 2023

Helen, jaka fajna wycieczka Bardzo zazdroszczę, bo ja ostatnio ani chwili wolnej nie miałam. Jak się wybiorę do Trójmiasta, będę się Tobą inspirować
Helen 21:01, 22 maj 2023

galgAsia napisał(a)
Helen, jaka fajna wycieczka Bardzo zazdroszczę, bo ja ostatnio ani chwili wolnej nie miałam. Jak się wybiorę do Trójmiasta, będę się Tobą inspirować

Asia, koniecznie, bardzo intensywny odpoczynek
LIDKA 23:09, 22 maj 2023

Fajna wycieczka. Nie byłam jeszcze w Gdańsku.
Magara 00:15, 23 maj 2023

Helen napisał(a)
Daga, ogromny buziak za poświęcony czas i dobre pomysły

Cieszę się, że mogłam pomóc Mam nadzieję, że i noclegowisko było akuratne
Na forum jest chyba wątek Parku Oliwskiego Sama sobie obiecuję w nim bywać jak najczęściej ale jak już przekraczam granicę Gdańska to za pięć minut najbardziej marzę o tym, żeby jak najszybciej wrócić do kaszubskiej ciszy
Helen 20:36, 23 maj 2023

LIDKA napisał(a)
Fajna wycieczka. Nie byłam jeszcze w Gdańsku.

Lidka, jedź koniecznie
Chyba tylko nie w letnim sezonie. Teraz było fajnie, ale i tak turystów mnóstwo.
Helen 20:41, 23 maj 2023

Magara napisał(a)

Cieszę się, że mogłam pomóc Mam nadzieję, że i noclegowisko było akuratne
Na forum jest chyba wątek Parku Oliwskiego Sama sobie obiecuję w nim bywać jak najczęściej ale jak już przekraczam granicę Gdańska to za pięć minut najbardziej marzę o tym, żeby jak najszybciej wrócić do kaszubskiej ciszy

Też na co dzień bym nie chciała mieszkać w dużym mieście, ale Stare Miasto w Gdańsku jest warte zobaczenia
Mieszkanie w środku ok, ale w małej łazience otwarty prysznic to jest porażka, strasznie mnie irytowało wycieranie podłogi poza prysznicem.
No i klatka schodowa obskurna na maksa, myślałam że wspólnoty bardziej dbają o czystość.
Reszta w porządku, kuchnia dobrze wyposażona.
Bliskość do centrum rewelacyjna, ogólnie na plus, bo cena noclegu dobra
Magara 23:35, 23 maj 2023

Eh... Miejsca noclegowe w miastach turystycznych to loteria, ale o tym już gadałyśmy
Najważniejsze, że mieliście fajny weekend i że sporo udało Wam się zobaczyć
Helen 07:07, 24 maj 2023

Bardzo wypoczęliśmy, chociaż byliśmy krótko. Ale taką intensywność lubię