Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Hortensjowo

Hortensjowo

Helen 19:35, 21 maj 2023

Zapach cudny

Tu będzie szał różany

Jakie to są drzewa? Lipy? Ścieżki-tunele z ciętych drzew, niezły pomysł

Anda 21:22, 21 maj 2023

Świetną wycieczkę miałaś Ten tunel też mi się podoba.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Magara 23:50, 21 maj 2023

Helen, a rododendrony w Parku Oliwskim jeszcze nie kwitły???
No i oczywiście czekam na krótkie podsumowanie czy moje wskazówki na coś chociaż sie przydały
Helen 08:03, 22 maj 2023

Anda napisał(a)
Świetną wycieczkę miałaś Ten tunel też mi się podoba.

Odpoczęliśmy i naładowaliśmy akumulatorki, chociaż pobyt krótki. Wczoraj zrobiliśmy 25 tys. kroków, ja bym jeszcze szła, ale eM obtarł nogi
Te tunele na żywo robią takie super wrażenie, że nie można wyjść z podziwu
Ogólnie widać w Gdańsku dużą dbałość o zachowanie dużych terenów zieleni, także w centrum. Bardzo mi się to podoba, bo na naszym podwórku mam wrażenie, że króluje betonoza…
Anda 08:07, 22 maj 2023

U mnie też betonowa niestety

25 tys, kroków - wow, szacun
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Helen 08:14, 22 maj 2023

Magara napisał(a)
Helen, a rododendrony w Parku Oliwskim jeszcze nie kwitły???
No i oczywiście czekam na krótkie podsumowanie czy moje wskazówki na coś chociaż sie przydały

Daga, chyba przeoczyliśmy lub nie dotarliśmy tam… ups…

Daga, gdyby nie Ty, to byśmy nie mieli dobrego planu. Wczoraj wieczorem rozmawialiśmy, że Twoje podpowiedzi bardzo nam ułatwiły zobaczenie aż tylu miejsc a dodatkowo przejazd komunikacją miejską na plażę, to był strzał w dziesiątkę. Autem szkoda się tam pchać, poza tym inaczej się odbiera miasto jeżdżąc tramwajem
O jedzeniu nie wspomnę, bardzo dobre podpowiedzi. Dodatkowo odkryliśmy fajną restaurację na 4. piętrze nad muzeum. Ceny restauracyjne, ale nie przesadzone, no i dbałość o jakość składników jedzenia, czyli to co lubimy.
Helen 08:16, 22 maj 2023

Daga, ogromny buziak za poświęcony czas i dobre pomysły
Helen 08:18, 22 maj 2023

Anda napisał(a)
U mnie też betonowa niestety

25 tys, kroków - wow, szacun

Ewa, jakbyś była w PL, to warto się wybrać do Gdańska, polecam
Super się czuję jak mam tyle ruchu, no taki wiek, że trzeba się ruszać, żeby mieć kondycję
Martka 08:19, 22 maj 2023

Piękne zdjęcia ten różany szał chętnie bym zobaczyła, może Daga będzie gdzieś w pobliżu i cyknie? … wiele miejsc odwiedziliście, świetna organizacja, forum jest niezastąpione w wielu kwestiach
Anda 08:21, 22 maj 2023

Helen napisał(a)

Ewa, jakbyś była w PL, to warto się wybrać do Gdańska, polecam
Super się czuję jak mam tyle ruchu, no taki wiek, że trzeba się ruszać, żeby mieć kondycję

Jest tyle miejsc do zobaczenia, nie tylko w PL. Do Gdańska i do Krakowa chcę koniecznie zabrać eMa i córcię Kiedyś na pewno mi się uda.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies