Helen, a rododendrony w Parku Oliwskim jeszcze nie kwitły???
No i oczywiście czekam na krótkie podsumowanie czy moje wskazówki na coś chociaż sie przydały
Odpoczęliśmy i naładowaliśmy akumulatorki, chociaż pobyt krótki. Wczoraj zrobiliśmy 25 tys. kroków, ja bym jeszcze szła, ale eM obtarł nogi
Te tunele na żywo robią takie super wrażenie, że nie można wyjść z podziwu
Ogólnie widać w Gdańsku dużą dbałość o zachowanie dużych terenów zieleni, także w centrum. Bardzo mi się to podoba, bo na naszym podwórku mam wrażenie, że króluje betonoza…
Daga, chyba przeoczyliśmy lub nie dotarliśmy tam… ups…
Daga, gdyby nie Ty, to byśmy nie mieli dobrego planu. Wczoraj wieczorem rozmawialiśmy, że Twoje podpowiedzi bardzo nam ułatwiły zobaczenie aż tylu miejsc a dodatkowo przejazd komunikacją miejską na plażę, to był strzał w dziesiątkę. Autem szkoda się tam pchać, poza tym inaczej się odbiera miasto jeżdżąc tramwajem
O jedzeniu nie wspomnę, bardzo dobre podpowiedzi. Dodatkowo odkryliśmy fajną restaurację na 4. piętrze nad muzeum. Ceny restauracyjne, ale nie przesadzone, no i dbałość o jakość składników jedzenia, czyli to co lubimy.
Ewa, jakbyś była w PL, to warto się wybrać do Gdańska, polecam
Super się czuję jak mam tyle ruchu, no taki wiek, że trzeba się ruszać, żeby mieć kondycję
Piękne zdjęcia ten różany szał chętnie bym zobaczyła, może Daga będzie gdzieś w pobliżu i cyknie? … wiele miejsc odwiedziliście, świetna organizacja, forum jest niezastąpione w wielu kwestiach