Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Wymarzyłam sobie wrzosowisko

Wymarzyłam sobie wrzosowisko

anuska2507 09:37, 23 lut 2024

Noo, w końcu przekonałam męża, bo której mu nie pokazałam, to marudził, że pewnie słaba, cienki stelaż itd... i że może zrobić samemu. Tylko kiedy

Wymiar ok. 2,5 na 5 m, bo tak mi pasuje do warzywnika (chcę wykorzystać krawężniki wokół warzywnika jako podmurówkę).
Angelika95 09:44, 23 lut 2024

Czekam na fotorelację

Znam to - zrobić samemu, ale nie doczeka się człowiek
edi75 09:59, 23 lut 2024

anuska2507 napisał(a)
Chwalę się, że zamówiłam szklarnię z poliwęglanu
Jeśli zmieści się na najbliższy transport, to jest szansa, że przyjedzie w przyszłym tygodniu

Super...to czekam na fotorelację
DariaB 11:07, 23 lut 2024

Fajnie, ze udało się nabyć szklarnię! Z ciekawością czytam o przyrządach do cięcia, ze zgroza patrzę na moje miskanty przed ogrodzeniem, nie wiem kto i czym to potnie, a już wiem, ja ale czym to jeszcze nie wiem haha.
Judith 11:32, 23 lut 2024

Daria, jeśli nie straszne Ci sprzątanie po, to przejedź zwykłą piłą spalinową, szczególnie że to na zaplociu, zatem tak super idealnie nie musisz sprzątać .
Patrycja_KG_Lu 12:21, 23 lut 2024

Gratulacje! Super sprawa. Z montażem czy samodzielnie będziecie składać?
DariaB 14:48, 23 lut 2024

Judith napisał(a)
Daria, jeśli nie straszne Ci sprzątanie po, to przejedź zwykłą piłą spalinową, szczególnie że to na zaplociu, zatem tak super idealnie nie musisz sprzątać .

Trzeba by jeszcze mieć taką piłę ale to jest myśl, może sąsiedzi mają!
Polon 17:05, 23 lut 2024

Szklarnia - super, będzie co podziwiać i komu kibicować no i pracy będzie dużo, ale satysfakcji jeszcze więcej
Czasy takie, że własna produkcja owocowo-warzywna wróciła do łask i to mi się bardzo podoba
Przy okazji chciałam zameldować, że u mnie kwitnie dereń, mam nadzieję, że nie za wcześnie i jakieś owoce, chociaż pojedyncze zdążą się zawiązać

Nożyce - jeszcze nie używane, bo CIĄGLE pada
anuska2507 08:11, 25 lut 2024

Angelika95 napisał(a)
Czekam na fotorelację

Znam to - zrobić samemu, ale nie doczeka się człowiek

edi75 napisał(a)

Super...to czekam na fotorelację

Dziewczyny, jakaś fotorelacja na pewno będzie
Na razie mogę tylko pokazać, że szklarnia będzie stała w miejscu tej górki kompostu
anuska2507 08:15, 25 lut 2024

DariaB napisał(a)
Fajnie, ze udało się nabyć szklarnię! Z ciekawością czytam o przyrządach do cięcia, ze zgroza patrzę na moje miskanty przed ogrodzeniem, nie wiem kto i czym to potnie, a już wiem, ja ale czym to jeszcze nie wiem haha.

Moje miskanty też budzą we mnie grozę Z traw to tylko one zostały mi do wycinki, sztuk 13. ML mają ze 3 lata, więc to już spore kępy. 2 letnie nn przyrosły jeszcze szybciej. Może w tym sezonie skuszę się n jakiś porządniejszy sprzęt do cięcia. Czekam jeszcze na opinię Gosi - Polon nt. jej nożyc.