Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowa działka, nowy ogród, nowy dom, nowe życie :)

Nowa działka, nowy ogród, nowy dom, nowe życie :)

sylwia_slomc... 15:14, 31 gru 2019

O i ten projekt fajny jest
popcorn 16:11, 31 gru 2019

Dom zagruntowany w środku. Najlepszego na nowy rok! Oby był tak dobry jak 2019 albo przynajmniej nie gorszy.

To mokre zagruntowane. Następnym razem teleskop żeby sięgnąć wyżej.
yolka 17:20, 31 gru 2019

Ad. projektu Syli
Jest ok, ale szuflady, chyba są bardziej praktyczne od szafek
popcorn 17:33, 31 gru 2019

Syli dziękuję za projekt. Pewnie tak będzie. Ale z witryny nici. Bo to jest wnęka i tam jest spiżarnia.
Na boku spiżarni nie zrobię witryny bo tam jest wejście do salonu.

Kuchnia pewnie tak będzie wyglądać, prócz witryny. Dziękuję serdecznie! Że też Ci się chciało!!!
Konieczki 08:11, 02 sty 2020

Hej,

Wszystkiego Najlepszego w 2020r

Ps. A gdzie masz rynny na wiacie? Spadek masz na dom ...
popcorn 08:21, 02 sty 2020

Słonko świeci! Jutro skończę gruntować ściany, może druga warstwa bo kupiłam o wiele za dużo gruntu. Chyba że znajdę rachunek to go zwrócę?

Ktoś przerabiał ograniczenie praw rodzicielskich może? Bo mnie krew zaleje kiedyś. Jak to utnę to życie będzie całkiem znośne, nic mnie nie wkurza, wszystko pod kontrolą prócz tego... Niemniej kolejna rozprawa się przyda żeby potrząsnąć kimś może...

Czekam na wyceny mebli, zamawiam i czekam. I ścigam hydraulika żeby odpalał ogrzewanie

popcorn 08:22, 02 sty 2020

Konieczki napisał(a)
Hej,

Wszystkiego Najlepszego w 2020r

Ps. A gdzie masz rynny na wiacie? Spadek masz na dom ...

hejka! Najlepszego! Dookoła domu wkopane są rury które odprowadzać będą deszczówkę do zbiornika. Wiata czeka na powieszenie rynny i spust będzie też do tego systemu.

buziaki
syli_a 10:49, 02 sty 2020

szuflady praktyczniejsze, ale na dobrych prowadnicach , sama szuflada jest ciężka, a przy załadunku zwykła rolka nie da rady na dłuższą mete. no i sprawa $ szuflady podrażają cały kosztorys, niemniej jednak na kuchniach i łazienkach się raczej nie oszczędza, bo nie wymieniamy tego co 2 lata żadne problem, polubiłam Ciebie jak i właściwie wszystkie dziewczyny, czytam O ale raczej się nie udzielam, u mnie sezon z końcem roku się skończył więc czas miałam. pozdrowienia zostawiam i życzenia na ten nasz Nowy Rok, żeby nam się darzyło
popcorn 10:53, 02 sty 2020

Dziękuję i wzajemnie Sylia!!!

Szuflady w całości chcę, praktycznie w każdej szafce. Oczywiście że podrażają, ale nie muszę mieć bluma żeby było dobrze? Mój ojciec jest stolarzem i sobie poradzi, trzeci raz... mam nadzieję ostatni. Przynajmniej nikt mnie nie zmusi do sprzedaży tego domu jeśli sama nie będę tego chciała

W tej wysokiej zabudowie drzwi otwierane, ale w środku szuflady wewnętrzne i koszyki Nie mogę się doczekać Przeprowadzka w planie za miesiąc
Ania111 16:43, 02 sty 2020

witam ,

Zaglądam i podziwiam ,
jestem ciekawa ostatecznej wersji tej kuchni ,
trzymam kciuki ,
bo kuchnia nie należy do najłatwiejszych w każdym domu ,

trzymam kciuki ,