Cześć, cześć !
Pogoniłaś do przodu że musiałam sporo ogarnąć i doczytać

...he he
Na wstępie ...
Wszystkiego Naj , pomyślności na budowie i w życiu osobistym.
Zdrówka , hajsu jak lodu , i co tam dusza pragnie ;-*
Co do ExM , jeżeli czegoś potrzebujesz konkretniej , pisz priv, pomogę - sama jestem z wykształcenia prawnikiem, i mam znajomych w sądzie Wydział Rodzinny , podpowiem co z czym się jje .
Miałam trochę zawirowań ostatnio bo zaczęłam nową pracę, a w wolnych chwilach na zlecenie robię różne rzeczy z papieru ( zaproszenia ślubne ,kwiaty , winietki itd

mam duszę artysty hehe
I tak mnie koleżanka cisnęła ze musiałam zarywać prawie noce ...
Twój pomysł na wykończenie bardzo mi sie podoba , mamy podobne gusta ;-P
U siebie nie mam wiszących szafek żadnych wszytsko w szufladach pod blatami .
Indukcja w kolorze beżu Electroluxa , świetnie zgrywa się z drewnem , i super do czyszczenia . Polecam , ogólnie nawet innej marki . Ogólnie nigdy nie miałam - ale miałam dość opalonych od gazu garnków i patelni .
Piekarnik zwyczajny czarny z Ińoxem , bez polotu ale nie jestem wirtuozem w kuchni , wiec na podstawowe zachcianki wystarczający .
Kupiłam wszytsko jednej marki bo była akcja ze zwrotem do 10 %za zakup min 3 urządzeń
To akurat płyta , zmywarka , i piekarnik
Następnie co do mebli , wieszać sie na szafkach nie będziesz wiec wystarczą zwyczajne ciut lepsze , moze nie od razu Blum jak mówisz , No moja kuchnia jest właśnie w Blumie , mieliśmy juz wybraną osobę do mebli i okazało się ze robi tylko na Blumie . Więc przystaliśmy , ale i tak musiałam ją okroić bo wycenę miałam na 15.000 to z butów mnie wyrwało , i do 9000 zeszło
Zeby przełknąć . Zrezygnowałam z szaf CARGO , ale kiedyś je dorobię
Także kibicuję , i jestem juz na bieżąco i będę.
Znajdzie sie juz więcej czasu żeby byc tu
Uffff ......buziaki