Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowa działka, nowy ogród, nowy dom, nowe życie :)

Nowa działka, nowy ogród, nowy dom, nowe życie :)

popcorn 12:20, 10 lut 2020

Dam. Jakoś. Buziaki

Kuchnia zamontowana. Jedna szafka wystaje. Nie wiem czy to przeżyję czy demontaż, podcięcie, składanie z powrotem...

Mam urlop, jeżdżę, załatwiam, czekam na elementy do rynien, lampy teraz brakujące bo elektryk będzie wieczorem...

Zaraz pędzę odebrać młodą ze szkoły, rundka do Tauronu, może gmina chyba że jutro...

Wolałabym być w pracy...

Pozdrawiam!
deszczowymaj 12:25, 10 lut 2020

Karolcia trzymaj się Dasz radę

Pozdrawiam i kciuki zaciskam To już finisz
BKosimkArt 13:39, 10 lut 2020

I ja zaciskam mocno kciuki! Musi się udać.
W ogrodzie się wyżyjesz i wszystkie troski od razu przejdą.
Szczerze to nie znam nikogo tak dzielnego jak Ty!
Ściskam :*
pawel_snopek 14:14, 10 lut 2020

Taka jest już budowa że wymaga sporo od właściciela
Konieczki 17:37, 10 lut 2020

Z doswiadczenia nie zostawiaj tak tej szafki, mi zawsze bylo zal wykonawcow i odpuszczalam i teraz mecze sie z roznymi dziwnymi rzeczami. Bedziesz sie zloscic pozniej tylko na siebie ze to tak zostawilas.
To tak odemnie...
popcorn 19:11, 10 lut 2020

Chłopaki chcą żeby stolarz wrócił bo próbowali i nie zamontują baterii. Ten uciekł bo nie miał czym wyszlifować otworu. Wiedziałam że z tym zlewem będzie problem.

No ale ok. W Tauronie nie załatwiłam nic, może jutro. Babka potrzebowała papier. Nie kupiłam też trójnika do odprowadzania wody z rynien, jutro odwiozę młodą do szkoły i skład budowlany. Oby był.

Miałam ochotę wykorzystać wolne dni poszwędać się obejrzeć jakieś meble, ale nie ma szans, kupuję potrzebne rzeczy żeby elektryk montował. Jutro będzie hydraulik.
Dziś mam nadzieję skończony biały montaż, to jest jakaś masakra, cztery wyjazdy do sklepu i ciągle coś.
Niemniej łazienki wyglądają miodzio

Dziś ostatni nocleg tutaj... Jutro pierwszy tamże. O ile internet mi będzie działać i we czwartek będę mogła pracować... Jak nie to się wścieknę...

Pozdrawiam i dzięki!!! Za podtrzymywanie na duchu.
Konieczki 20:34, 10 lut 2020

A jak corcia w nowej szkole?
popcorn 20:47, 10 lut 2020

To jedyna dobra rzecz. Zestresowana rano, ale otoczyły ją ciekawskie dziewczynki od rana i nie popuściły do popołudnia Obiad był dobry, młoda odetchnęła, ja jeszcze bardziej. Jutro powtórka z rozrywki. I nocujemy
Basilikum 21:08, 10 lut 2020

ale sie ciesze
Konieczki 21:32, 10 lut 2020

No to super, wydaje mi sie ze to wazniejsze niz pstryczki elektryczki i jakies tam szafeczki