DaNa
21:52, 02 mar 2020

Witaj Karola,
dopiero zaczynam staż na "Ogrodowisku". Ale do Ciebie pierwszej powinnam się odezwać
Zaglądałam do Ciebie jeszcze za czasów "pożyczonej ziemi". Ujęła mnie ta Twoja "pożyczona ziemia". A w Tobie ujął mnie zapał do prac ogrodowych, energia... kobieta -wulkan myślałam
Potem pojawił się aspekt budowania domu i pomyślałam... no masakra jakaś! po co kobiecie z zapałem do ogrodu taaaaaki problem, pół życia jej na tym zejdzie bidulce. Tyle rozczarowań, rozterek..
A pózniej zaczęłaś się budować i uznałam, że to nie czas na straszenie Cię budowlanymi realiami
Dziś zaglądam, żeby Ci pogratulować
Zapału, wytrwałości, siły, konsekwencji. Charakteru. Zapału. Woli walki 
Zagląda do Ciebie tyle osób, bo masz moc, kobieto
Powinnaś prowadzić warsztaty z dążenia do celu! Wiele się od Ciebie nauczyłam. I myślę, że nie tylko ja.
Jestem pewna, że wokół wymarzonego domu, szybko powstanie wymarzony ogród.
Dla mnie jesteś specjalistką od budowy i urządzania domu, ogrodu... hm...
Mnie możesz pytać o wszytsko... co dotyczy kurnika
Pozdrawiam- DaNa
dopiero zaczynam staż na "Ogrodowisku". Ale do Ciebie pierwszej powinnam się odezwać

Zaglądałam do Ciebie jeszcze za czasów "pożyczonej ziemi". Ujęła mnie ta Twoja "pożyczona ziemia". A w Tobie ujął mnie zapał do prac ogrodowych, energia... kobieta -wulkan myślałam

Potem pojawił się aspekt budowania domu i pomyślałam... no masakra jakaś! po co kobiecie z zapałem do ogrodu taaaaaki problem, pół życia jej na tym zejdzie bidulce. Tyle rozczarowań, rozterek..
A pózniej zaczęłaś się budować i uznałam, że to nie czas na straszenie Cię budowlanymi realiami

Dziś zaglądam, żeby Ci pogratulować

Zagląda do Ciebie tyle osób, bo masz moc, kobieto

Jestem pewna, że wokół wymarzonego domu, szybko powstanie wymarzony ogród.
Dla mnie jesteś specjalistką od budowy i urządzania domu, ogrodu... hm...
Mnie możesz pytać o wszytsko... co dotyczy kurnika

Pozdrawiam- DaNa