Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowa działka, nowy ogród, nowy dom, nowe życie :)

Nowa działka, nowy ogród, nowy dom, nowe życie :)

deszczowymaj 11:34, 10 cze 2020

Boszeee Karola Ty to byś wszystkie zwierzaki zżerała jak nie kurczak to jagnięcinka
Konieczki 11:35, 10 cze 2020

Ona swiatowa kobieta to i zre wszystko co popadnie - ciekawa jestem kiedy beda zuczki z grilla
popcorn 11:39, 10 cze 2020

hahaha
żuczki już jadłam. tarantulę, aligatora, rekina, strusia, świerszcze, węża, niczego więcej z w/w listy nie ruszę ponownie buahahaha. Ale jak mają i cżłowiek nie spróbował a oni jedzą, nie spróbowaliście?

Oki nie spróbowałam zgnitych jajek w wietnamie. I ślimaków z grilla. I żab. I nietoperzy Jednak nie

Ale jagnięcinka? Nawet kozina z sosem miętowym... pycha mięso! W górach Wietnamu. Mniam
nicol21 11:40, 10 cze 2020

Pędzisz, oj pędisz. Kapusta przy tarasie - czemu nie! Zawsze to gąsiennice będzie można rano na szybko zebrać i drugie śniadanie do pracy gotowe ... skoro wszystko jesz

Gdzie ta dziura byla bo nei zakumałam? Gdzieś na zewnątrz, tak? Jak się zorientowałaś?!
Booosze, trzeba wszystkiego pilnować że hoho.
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Konieczki 11:44, 10 cze 2020

Wiem że jadłaś

Plany mamy podobne na przyszły rok

W piatek ma lać, mąż nie powiedział czy ma urlop więc wiesz.... pomożesz mi z gabinetem moim bo sie zdecydowac nie moge.... zapraszam
deszczowymaj 11:46, 10 cze 2020

Fuuuu Karola
Na tarantulę to ja nawet spojrzeć się boję a co dopiero zjeść bleeeee

Z Twojego w/w menu to może jedynie na te żuczki bym się skusiła reszta nieeee
popcorn 11:54, 10 cze 2020

hahahaha
tarantulka jak chrupiący kurczak, trochę włochate nóżki miała, z głębokiego tłuszczu no nie zamierzam ponownie

niemniej hodować owce i kozy? Bliżej emerytury, kto wie? Miejsce mam Szopkę im kupić i już I tak tam chodze i karmię zwierzyniec

Ewelina, buahahaha, kapusty mam wszedzie, generalnie wszytsko mam wszędzie bo rośliny ozdobne maciupkie więc sadze użytkowe pomiędzy - bo ziemia przygotowana no i chwasty tak nie rosną jak wszystiego jest gesto

Dziura kopana na zewnątrz w miejscu wejścia kanalizacji do budynku żeby zamontowac rewizje, której nie było. I stamtąd łatwiej było chłopakom zajrzeć do rur wewnątrz domu, na trójniku miałam złóg gliny (jakim cudem budowlańcy jej tam nawalili???) Jak się zorientowałam? Woda z pralki wypełniała wanne bo nie mogła gdzie uciec... cieszę się że zrobili, 1300 zł heh, ale zrobione i problem powinien nie wracać... oby!

Asia, chciałabym gdzieś jechac, mam nadzieję będzie to możliwe!!!!

Co do piątku, dziękuję, postaram się, zgadamy się, czy koło południa byłoby ok?

Asia, żuczki? Które? Gnojarki? hehe nie wiem czy one takie lepsze
Magda70 12:03, 10 cze 2020

popcorn napisał(a)
hahaha
żuczki już jadłam. tarantulę, aligatora, rekina, strusia, świerszcze, węża, niczego więcej z w/w listy nie ruszę ponownie buahahaha. Ale jak mają i cżłowiek nie spróbował a oni jedzą, nie spróbowaliście?

Oki nie spróbowałam zgnitych jajek w wietnamie. I ślimaków z grilla. I żab. I nietoperzy Jednak nie

Ale jagnięcinka? Nawet kozina z sosem miętowym... pycha mięso! W górach Wietnamu. Mniam

Ja nie wszystko próbowalam w Azji...ale eM już tak. Chociaż nie...skorpionów nie jadł bo powiedzial, że za bardzo spalone są
Ale baluty wcinał....Ja nie tknęłam. Mi krewetki wystarczą i inne owoce morza
popcorn 12:15, 10 cze 2020

O tak, balut to się nazywało. hehe nigdy przenigdy
owoce morza mniam!

po to się tam jedzie żeby mieć to czego tu nie ma przecież
popcorn 12:15, 10 cze 2020

Rzodkieweczki
T

Kapusta toskańska w przedogródku plus rządek stipy z nasion, jupi

I siewki werbeny, już ładne

Sałatę też mam buahaha