Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowa działka, nowy ogród, nowy dom, nowe życie :)

Nowa działka, nowy ogród, nowy dom, nowe życie :)

popcorn 18:31, 19 gru 2020

Brukselki które oparły się na ogrodzeniu całe 'przycięte' przez głodne pyszczki. Też głównie w nocy przychodzą.

Młoda w drugi dzień świąt jedzie do ojca, więc chciałam żeby zdążyła się choinką nacieszyć. Nawet jak się zacznie sypać to nic nie szkodzi.

Nie przygotowuję nic specjalnego, pierogi i barszcz j w sumie tyle. Nie przepadam za górami jedzenia i marnotrawstwem. Do rodziców wpadniemy z prezentami na chwilę i tyle.

Pozdrawiam serdecznie!
Nikita 20:50, 19 gru 2020

U mnie choinka też już ubrana, prezenty kupione i pięknie zapakowane. Na wigilię też za dużo nie przygotowuję bo składkowa..każdy coś przyniesie.
Najbardziej cieszę się na pierwszy dzień świąt, bo wieczorem przyjedzie do mnie malutki skrzacik...mój wnusio !!!!!
Nikita 20:51, 19 gru 2020

popcorn napisał(a)

Super fotka !!!!!
popcorn 21:08, 19 gru 2020

Madzia cieszę się! Super
Bog 11:42, 20 gru 2020

popcorn napisał(a)
Brukselki które oparły się na ogrodzeniu całe 'przycięte' przez głodne pyszczki. Też głównie w nocy przychodzą.

Młoda w drugi dzień świąt jedzie do ojca, więc chciałam żeby zdążyła się choinką nacieszyć. Nawet jak się zacznie sypać to nic nie szkodzi.

Nie przygotowuję nic specjalnego, pierogi i barszcz j w sumie tyle. Nie przepadam za górami jedzenia i marnotrawstwem. Do rodziców wpadniemy z prezentami na chwilę i tyle.

Pozdrawiam serdecznie!

To młoda u ojca może zaliczy drugą choinkę z prezentami,ale w ferie dzieciaki maja siedzieć w domu będzie to dla nich nuda zwłaszcza dla tych które nie lubią czytać książkę.
Pozdrawiam serdecznie
popcorn 12:00, 20 gru 2020

Tak, druga choinka i kolejne prezenty czytać lubi ale ile można siedzieć samemu i czytać...
Jedyny plus że ma dwie przyjaciółki i potrafi z każdą siedzieć po dwie trzy godziny dziennie na telefonie

Pozdrawiam!
popcorn 12:06, 20 gru 2020

Bambusy mają być zimozielone, póki co trzymają liście. Zobaczymy jak przezimują. Dwa mam w gruncie, dwa w doniczkach.

sonny 13:07, 20 gru 2020

popcorn napisał(a)
Bambusy mają być zimozielone, póki co trzymają liście. Zobaczymy jak przezimują. Dwa mam w gruncie, dwa w doniczkach.

Śliczne zdjęcia Te bambusy w gruncie jakoś ograniczyłaś?
popcorn 13:45, 20 gru 2020

Nie, nie boję się, dookoła trawnik, jak urosną w bambusową zaporę nie do przejścia nie mam nic przeciwko

Pozdrawiam!
Napia 22:02, 20 gru 2020

Fajne te ośnieżone listki