Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowa działka, nowy ogród, nowy dom, nowe życie :)

Nowa działka, nowy ogród, nowy dom, nowe życie :)

Martka 20:26, 01 kwi 2021

Karola, Twoje warzywka dają czadu, Ty dajesz czadu, wszystko do siebie pasuje
popcorn 21:24, 01 kwi 2021

Haha

Pierwsze Narcyzy

I krokusy dzikie te na szafran. Wyglądają tak jakby miały paść za minutę lub dwie.takie chucherka...

W gruncie zaczyna coś się dziać. Wreszcie!

Czosnek słoniowy

Bób kiełkuje

I szalotka posadzona już jakieś trzy tygodnie temu...

A w paletce rozsadowej kiełkuje kukurydza cukrowa

Posadzimy trochę dla nas i dla kurczaków. Teraz myślę że zbyt wcześnie ją posiałam, wysadzę za jakiś miesiąc dopiero...

Miłego wieczoru!
hankaandrus_44 21:34, 01 kwi 2021

Wczoraj posiałam skiełkowany Twoją metoda groszek cukrowy.Ostatnim rzutem na taśmę: Kto sieje w marcu ma groch w garncu.

Dzięki.
popcorn 21:45, 01 kwi 2021

Hihi pozdrawiam Haniu!!!

Będę siała więcej w kwietniu może w ten weekend, choć ma być zimno...
Dostałam runiankę, dziękuję!!! Podlałam, jutro posadzę
Marlenaa 06:33, 02 kwi 2021

Piękna rozsada Sałatki idealne, nie wyciągnięte, super. I narcyz już kwitnie, u mnie jeszcze w pąkach albo same liście sterczą. Dobrego dnia Tobie życzę, pracusiu
popcorn 06:42, 02 kwi 2021

Dzięki, dobrego dnia!
Ale się cieszę, ostatni dzień pracy i 9 wolnego, jupi!
Tylko 4 dni urlopu a mam nadzieję odpocząć trochę. Oczywiście styrać się w ogrodzie, ale... Przekierować telefon i nie ugniatać tyłka na krześle przykuta do komputera 10h dziennie. Hura!

Miłego
popcorn 07:09, 02 kwi 2021

Ciemiernikowo

beta 08:00, 02 kwi 2021

popcorn napisał(a)
Dzięki, dobrego dnia!
Ale się cieszę, ostatni dzień pracy i 9 wolnego, jupi!
Tylko 4 dni urlopu a mam nadzieję odpocząć trochę. Oczywiście styrać się w ogrodzie, ale... Przekierować telefon i nie ugniatać tyłka na krześle przykuta do komputera 10h dziennie. Hura!

Miłego

Karola, jeśli można wiedzieć, to czym się zawodowo zajmujesz?
beta 08:00, 02 kwi 2021

a te ciemierniki z ostatniego zdjęcia przecudnej urody...czerwoną kokardę zawiąż
popcorn 08:05, 02 kwi 2021

Sprzedaję armaturę przemysłową jednej niemieckiej firmy haha, tłumaczę ich dokumentację techniczną. Dodatkowo dla innej angielskiej firmy moderuję czat internetowy buahaha... po godzinach.

Zapisałam się na kurs spawacza ale zrezygnowałam... w Krakowie, trwa trzy miesiące, ale jest bardzo intensywny... musiałabym zrezygnować z dodatkowej pracy gdyby nawet udało mi się przegadać z szefem zmianę godzin pracy na etat... młoda nie ma szkoły, dałabym radę to zrobić, ale moje godziny brytyjczycy by oddali komu innemu i pewnie trudno mi byłoby tam wrócić. Heh