Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród bez reguł

Ogród bez reguł

galgAsia 19:14, 25 gru 2019

Haniu, zegar zachwyca
Ale nie tylko człowieki były zadowolone z prezentów

Gruszka_na_w... 19:23, 25 gru 2019

A co dostał?
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
galgAsia 19:42, 25 gru 2019

No jak to co? - torby, papiery, wstążki - szeleszczące i błyszczące Gwiazdor co prawda dorzucił kocie zabawki, ale to nie to... Papierowa torba, do której można wleźć - rulez!!!
antracyt 19:43, 25 gru 2019

galgAsia napisał(a)
Zuza, chyba dzięki temu zegarowi dotarło do mnie, że właśnie takie żeliwne akcenty będą mi się podobały w ogrodzie najbardziej. Mam jeszcze w zanadrzu żeliwne poidełko do przykręcenia do ściany, muszę zrobić wiosną wizję lokalną i to ocenić
Czytałam, że zastanawiasz się nad posadzeniem ozdobnych jabłonek w rabacie. Ja mam rabatę centralną z dwiema jabłonkami. Posadziłam je jesienią 2018, to Ola i Royalty. U Hani - Gruszki są tak wkomponowane - no zerżnęłam, bo naśladownictwo to najlepsza forma uznania, czy jakoś tak... Warto do Hani zajrzeć, spytać, bo Jej ogród to cud - miód - orzeszki
Moje jabłonki nie kwitły tej wiosny, mam nadzieję na nadchodzącą - że pokażą, na co je stać. Gdybym miała więcej miejsca, na pewno posadziłabym następne

Widziałam, zapowiada się dobrze, będę podglądała efekty wiosenne u Ciebie. Ja się już właściwie na nie zdecydowałam, chociaż moja rabata jest w innym stylu jabłonki powinny stworzyć fajne pionowe akcenty.
Nasz kot na wigilię wyprowadził się z domu, za dużo dzieci i psów- wrócił podjeść ryby kiedy goście wyjechali
UlaB 21:26, 25 gru 2019

Przyszłam podziękować za życzenia pozostawione w moim służbowym wątku i zrewanżować się tym samym Cudownych Świąt
Mary 12:17, 26 gru 2019

galgAsia napisał(a)
Haniu, zegar zachwyca
Ale nie tylko człowieki były zadowolone z prezentów

Cudne zdjęcie!

Wesołych Świąt!
galgAsia 18:04, 26 gru 2019

Ula, Mary - buziaki . Zdrowia, szczęścia, świętego spokoju
galgAsia 18:19, 26 gru 2019

Drugi dzień Świąt, obiad u Rodziców, deszcz za oknem...
Zaczynają kwitnąć oczary

Moje jeszcze nie kwitną, ale mają duże pąki. Jest nadzieja
Dla przypomnienia - Boże Narodzenie
Ania111 18:23, 26 gru 2019

galgAsia napisał(a)
Oczywiście, mieliście rację - nie dołączyli ani wskazówek ani pokrętła do ustawiania godziny

Ale i tak jestem nim zachwycona!

Asiu
Musiałaś być bardzo grzeczna
Skoro Mikołaj obdarował Cię tak pięknym zegarem,

Gruszka_na_w... 08:35, 27 gru 2019

Gdyby tak wszystkim do szczęścia wystarczyły papierki i wstążeczki.
U mnie śnieg z deszczem. Czekam na słońce, bo w planach mam bielenie drzewek.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies