Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród bez reguł

Ogród bez reguł

deszczowymaj 10:38, 26 mar 2020

Asiul z tego co kiedyś gdzieś tam widziałam/wyczytałam to nie muszą być jakieś super ekstra worki na te ziemniaki
sensu by nie miało sadzić bulwy w worki za 5dych

zwykły mocny worek ,może być po korze albo ziemi albo jutowy

ziemia +ziemniaki+ dziurki w worku +woda Taaa Daamm
TAR 10:43, 26 mar 2020

galgAsia napisał(a)
Teraz z tym targiem to może być kłopot... Wszystkie targowiska zamknięte...
Worki to np. takie. Ale de facto nigdzie ich nie ma...

na Ali sa po 13 zł. Chociaż ja bym wykorzystała to co u nas dostepne,zamiast chinczykom koniunkture napedzac. eko worki na smieci lub te po korze, tez dadza rade - drugie zycie wora

moze nie maja tej specjalnej klapki. te worki co sprzedaja u nas po 50 zł. to przeginka.
galgAsia 10:43, 26 mar 2020

No i dlatego wykorzystam worki po korze
Trzeba się rozejrzeć za sadzeniakami, zacząć je kiełkować w domu
galgAsia 10:54, 26 mar 2020

TAR napisał(a)

na Ali sa po 13 zł.
A Ty kupowałaś tam kiedyś coś? bo ja nic o nich nie wiem...
TAR 10:57, 26 mar 2020

galgAsia napisał(a)
A Ty kupowałaś tam kiedyś coś? bo ja nic o nich nie wiem...

ostatnio tableta, zwykle jednak ubranka dla bialaskow i jakies obuwie. tylko zamawianie tam teraz to mija sie z celem, dostaniesz najwczesniej paczke za miesiac, to juz za pozno. mozna pomyslec jednak o przyszlym sezonie, sa rozne propozycje worow i gabarytow i materiałow z jakiego sa wykonane.
galgAsia 11:08, 26 mar 2020

No właśnie sobie oglądam...
Worków jak naplute
Najwcześniejszy termin dostawy znalazłam na 17.04. Ale rozumiem, że możesz polecić...

Odebrałam priv. Dzięki
AnnaCh 11:32, 26 mar 2020

Kupuję czasami coś na alli, kilka razy nie przyszło, ale zawse wtedy dostałam zwrot pieniędzy.

Jeżeli chodzi o worki to znalazłam coś takiego
wiklasia 11:51, 26 mar 2020

Dziewczyny - te, które miały tak zwaną "szmatę" w ogrodzie a teraz jej się pozbywają - uwaga! - moim zdaniem materiał w sam raz na spożytkowanie na takie worki do sadzenia. No i w modny trend się można wpisać - nadanie drugiego życia niepotrzebnym przedmiotom.
Dorii 14:11, 26 mar 2020

Worki foliowe nawet te po korze mogą pękać od leżenia na słońcu ale jakby go wsadzić w worek jutowy to by nawet designersko było
TAR 14:42, 26 mar 2020

wiklasia napisał(a)
Dziewczyny - te, które miały tak zwaną "szmatę" w ogrodzie a teraz jej się pozbywają - uwaga! - moim zdaniem materiał w sam raz na spożytkowanie na takie worki do sadzenia. No i w modny trend się można wpisać - nadanie drugiego życia niepotrzebnym przedmiotom.

ja mam szmate i sukcesywnie jak robie nasadzenie pozbywam sie jej, po 3 latach nie nadaje sie do niczego. rozpada sie w rekach, ona zwyczajnie butwieje. mowie o szmacie nie o folii.